MENÜ

Beşiktaş'tan Negredo ve Adriano açıklaması

Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Negredo'nun haftasonu oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyebileceği ve çıkmış olan parmağının engel teşkil etmediğini açıkladı. Siyah Beyazlı kulüpten Adriano'nun son durumu ile ilgili de bilgi geçildi ve Brezilyalı oyuncunun sol baldır adelesinde mikro yırtık olduğu açıklandı.

Beşiktaş'tan Negredo ve Adriano açıklaması

Süper Lig'in 5. haftasında Konyaspor'u kendi sahasında 2-0 yenen Beşiktaş'ta tüm gözler derbi mücadelesine çevrildi. Maç içerisinde parmağı çıkan ve özel bşir aparat ile yerine oturtulan Negredo'nun Fenerbahçe maçında oynayabileceği açıklandı.

İşte Beşiktaş'tan yapılan açıklama:

Futbol Takımımızın Konyaspor ile oynadığı maç sırasında ters pozisyonda düşmeye bağlı sağ el işaret parmağında çıkık oluşan oyuncumuz Alvaro Negredo'ya soyunma odasında sağlık ekibimiz tarafında müdahale uygulanarak çıkık parmağı redükte edilmiştir (çıkık eklemin yerine oturtulması). Oyuncumuzun antrenman yapmasında ve maç oynamasında tıbbi bir sakınca yoktur.

Adriano belirsiz

Beşiktaş'ta bir diğer sakatlığı bulunan Adriano ile ilgili olarak da, "Futbol Takımımızın dün akşam Konyaspor ile oynadığı maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Adriano Correia'nın bugün yapılan tetkikleri sonucunda sol baldır adelesi (Soleus kası) zarında mikro yırtık tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır." açıklaması yapıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ