MENÜ

Wolfsburg'da Jonker dönemi sona erdi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg’da, teknik direktör Andries Jonker ile yollar ayrıldı. Alman ekibinin yeni hocası Martin Schmidt oldu.

Wolfsburg'da Jonker dönemi sona erdi

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Hollandalı teknik adam Andries Jonker ile teknik heyetten Uwe Speidel, Fredrik Ljunberg ve Jan van Loon’un görevlerine son verildi.

Kulübün sözcüsü Wolfgang Hotze, kararın kolay alınmadığına işaret ederek, Jonker’e bugüne kadar verdiği hizmetten ötürü teşekkür etti.

Yerni hoca Martin Schmidt

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) mücadele eden Wolfsburg’da, görevine son verilen teknik direktör Andries Jonker’in yerine Martin Schmidt getirildi.

Alman Kulübünden yapılan açıklamada, Wolfsburg’un 50 yaşındaki İsviçreli teknik direktör Schmidt ile 2018-2019 sezonu sonuna kadar geçerli olacak sözleşme imzaladığı belirtildi. Schmidt’in bu akşam yapılacak antrenmanı yöneteceği kaydedildi.

Martin Schmidt, 2003-2010 yıllarında İsviçre’de Raron ve Thun kulüplerinde görev yapmış, 2010-2015 tarihlerinde ise Almanya’da Mainz 05’in ikinci takımını çalıştırmıştı.

Daha sonra 2017’nin mayıs ayına kadar da Mainz 05’in Bundesliga’daki takımında görev yapmıştı.

AA

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı iddaa oranları değişti

Haberin Devamı
YORUM YAZ