MENÜ

Hasan Ali Kaldırım'a Aykut Kocaman freni!

Bu sezon Kadıköy'de oynanan karşılaşmalardaki performansı sonrası taraftarın tepki gösterdiği Hasan Ali Kaldırım, Alanya'da ilk 11'de maça başladı. Hücuma yeterli katkıyı yapamadığı yönünde eleştirilen Hasan Ali ile ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı.

Hasan Ali Kaldırım'a Aykut Kocaman freni!

Fenerbahçe'de sağ bek Isla ile kıyaslanan Hasan Ali'nin hücumlara yeterli desteği vermemesinin arka planında Aykut Kocaman'ın 'dengeli savunma' anlayışı var. Alanyaspor'un hızlı savunma oyuncusu Mbilla'ya boş alan vermek istemeyen tecrübeli teknik adam, Hasan Ali'ye hücuma gerekmedikçe çıkmaması yönünde telkinde bulundu.

Fenerbahçe forvet gördü!

KOCAMAN: "ISLA HÜCUMCU, DENGELİ OLMAMIZ GEREKİYORDU"

Kocaman, maçın ardınndan yaptığ açıklamada da "Isla hücumcu bir oyuncu zaten. Onu kullanırken, diğer taraftan takımın dengesinin olması gerekiyor. Dolayısıyla bir tarafı çıkarırken bütün olarak bakmaya çalışıyorum." şeklinde konuşmuştu. Hasan Ali'nin İsmail Köybaşı'na göre pozisyon bilgisi anlamında önde olduğunu düşünen tecrübeli çalıştırıcı, oyuncunun bu maçta savunma becerilerini kullanmasını istedi. Hasan Ali, bu sebeple hücumda çok az gözüktü.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un fiyasko transferleri!

DERBİDE KİM OYNAYACAK? FAVORİ HASAN ALİ

Beşiktaş derbisi öncesi bu bölgede kimin oynayacağı merak edilirken Beşiktaş'ın sağ kanatta Quaresma, Lens gibi etkili kenar oyuncularından faydalanacağını düşünen Kocaman, yüksek olasılıkla derbide Hasan Ali'ye görev verecek.

Kaynak: Skorer

Fenerbahçe'nin yıldızları buharlaştı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ