MENÜ

Akın Çorap Giresunspor'da liderlik sevinci

TFF 1. Lig’de deplasmanda Denizlispor’u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Akın Çorap Giresunspor’da kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, "Ligde ilk kez lider olduk, zirveden kopmamaya çalışacağız." dedi.

Akın Çorap Giresunspor'da liderlik sevinci

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedefledikleri Süper Lig’e yükselmek için bu sezon iyi bir çalışma içerisine girdiklerini belirtti.

Sezon başında bu doğrultuda bir takım kurduklarını dile getiren Özkul, şu ana kadar güzel sonuçlar aldıklarını kaydetti.

Özkul, deplasmanda çok zor bir maçı kazanmayı başardıklarını ifade ederek, "Kazanıp liderlik koltuğuna oturduk. Biz lider olacağımızı biliyorduk ama biraz erken oldu, bundan sonraki hedef sıralamamızı korumak olacak. Ligde ilk kez lider olduk, zirveden kopmamaya çalışacağız. Bunun için de futbolcu ve teknik heyetle sürekli istişare içerisinde olacağız." diye konuştu.
Ligde üst üste iki hafta iç sahada oynayacaklarını hatırlatan Özkul, "Elazığspor ve Ümraniyespor maçları çok zor geçecek. Bu iki maçtan da iyi sonuçlar çıkarıp konumumuzu korumak istiyoruz. İnşallah güzel günler göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Akın Çorap Giresunspor, 5 haftada aldığı 4 galibiyet ve bir beraberlikle Çaykur Rizespor’un bir puan önünde lider durumda bulunuyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ