MENÜ

Nabil Dirar'ın durumu kritik

Fenerbahçe'de sakatlık nedeniyle oyundan çıkan Nabil Dirar'ın, Beşiktaş karşılaşmasında forma giyme ihtimalinin az olduğu öğrenildi.

Nabil Dirar'ın durumu kritik

Alanyaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe'de, akılları kurcalayan tek konu, sakatlık nedeniyle oyundan çıkan isimlerdi.

Sarı Lacivertlilerin yeni transferlerinden biri olan ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın da düzenli olarak forma verdiği Nabil Dirar, karşılaşmanın ilk yarısında adelesinden sakatlık geçirdi. Tecrübeli isim bir süre oyunda kalmayı denese de, 32. dakikada yerini Mehmet Ekici'ye bırakmak zorunda kaldı.

Faslı futbolcunun, gelecek haftaki Beşiktaş maçında oynamasının zor olduğu, kesin durumun ise yarın çekilecek MR'dan sonra netleşeceği öğrenildi.

Fenerbahçe'de karşılaşmayı tamamlayamayan bir diğer isim ise Mehmet Ekici'ydi. Sakatlıktan yeni çıkan ve Dirar'ın yerine oyuna sonradan dahil olan Ekici, karın boşluğuna aldığı darbe nedeniyle kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman da, doktorların önerisi üzerine tedbir amacıyla öğrencisini oyundan aldı.

Yusuf Dursun


Haberin Devamı
YORUM YAZ