MENÜ

Ersun Yanal'ın planı hazır

Hafta boyunca gerçekleştirilen idmanlarda sık sık kadroyu değiştiren Ersun Yanal, Başakşehir’i devirecek olan ilk 11’i belirledi. Stoper tandemini Hubocan ve Durica olarak belirleyen deneyimli çalıştırıcı, forvette ise Rodallega’ya görev verecek.

Ersun Yanal'ın planı hazır

Bu akşam Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Fırtına’da teknik direktör Ersun Yanal, kafasındaki ilk 11’i netleştirdi. Dün yapılan idmanda Uğur Demirok ile çarpışarak sakatlanan Onur Kıvrak’ın yerine kaleyi Esteban’a emanet etmeyi düşünen tecrübeli çalıştırıcı, Gençlerbirliği karşılaşmasındaki savunma tandemini de değiştirmeyi planlıyor.

Uğur ve Mustafa’nın kötü performansı sebebiyle İstanbul ekibi karşısında Tomas Hubocan ve Jan Durica’yı sahaya sürecek olan Yanal, bekleri ise Pereira ve Mas olarak belirledi.

Kral kulübede....

Orta sahanın ortasında ise Okay Yokuşlu ve Juraj Kucka’ya görev verecek olan 55 yaşındaki hoca, bu iki ismin önünde Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı ve Jose Sosa’yı oynatacak. Santrfor bölgesinde ise Hugo Rodallega’nın oynaması beklenirken, hafif sakatlığı bulunan Burak Yılmaz’ın da karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ