MENÜ

Denizlispor-Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de Denizlispor ile Giresunspor 3 puan mücadelesi verecek. Peki, Denizlispor-Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Maçın detayları fanatik.com.tr'de...

Denizlispor-Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

TFF 1. Lig’de ilk 4 haftada 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 1 puanla son sıraya demir atan Denizlispor, evinde 10 puanlı zirve takipçisi Akın Çorap Giresunspor’la karşılaşacak. Bu sezon henüz galibiyeti bulunmayan ev sahibi takım kötü gidişatını Giresunspor maçında sonlandırmak istiyor. Sezona muhteşem bir başlangıç yapan Giresunspor ise bu çıkışını Denizli deplasmanında sürdürme peşinde.

Denizlispor-Giresunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Denizli Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Emre Malok yönetecek. Müsabaka beIN Sports Max 2 (78. kanal)’den naklen yayınlanacak.

Bilet fiyatları VIP ve Gold tribün 60, kapalı B ve D üst 20, açık ile A alt, E üst tribün ve maraton 10, kale arkası ve misafir tribün 5 TL olarak belirlendi.

Yeşil-siyahlılarda sakatlıkları bulunan Cenk, Moritz ve Kappel forma giyemeyecek. İyileşerek takımla çalışmalara başlayan Ziya ve Sankoh görev verilmesi halinde oynayacak.

Horoz, Karadeniz ekibini yenerek ilk galibiyetini almaya çalışacak. Teknik Direktör Yusuf Şimşek, ligin en formda ekiplerinden biriyle karşılaşacaklarını belirterek, "Rakibimiz zirveye oynuyor. Ancak biz kazanmak zorundayız. Bu haftadan itibaren çıkışa geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ