MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

16 Eylül Cumartesi Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

ULUKIZ tecrübesi ve kalitesi ile banko atımdır

1.Ayak: Kariyerinin ilk yarışında iyi bir at olduğunu iddia ettiğimiz 3 nolu Serdümen kazanarak başlamıştı. Daha sonra 1200 metre çimde koşan bu tay Gürhanşah gibi iyi bir rakibe geçildi ve ikinci kaldı. Bu kez 49 gün aradan sonra koşacak olan Serdümen iyi hazırlıkları ve kalitesi ile favorimdir. Umutlu, Ser Emir ve Yarışınkızı rakip olacak taylardır.

2.Ayak: Grubun tecrübeli isimleri Sharpa ve Hafo bu kez birinciliğin güçlü adaylarıdır. Sezon başından beri istikrarlı koşan bu atlar kazanamamış olsalar da bu kez grubun uygunluğu ile öne çıkacaklardır. Tek bir tay bu atların önüne çıkabilir. 2 nolu Meritorious iyi hazırlık yaptı ve pedigrisini beğendiğim tayı başta önereceğim. Moon Father sürpriz atımdır.

3.Ayak: 1400 metredeki Kv7 koşuda start aldığı koşularda daha sert yarışlarda mücadele eden Başpehlivan ilk atımdır. Mücadeleye U.Polat ile katılacak olan bu atın her iki pistte de etkili koşabiliyor olması oldukça cazip olup favorimdir. Radarcı, Yükselim, ve Borbore öncelikli rakipleridir. Marissa ve koşu gören Poyraz Ateşi sürpriz atlarımdır.

4.Ayak: 1900 metredeki bu çim yarışta form durumundaki çıkışa istinaden 5 nolu Fassbender favorimdir. Sweetest Devotion - One and Only arkasında kaldığı yarışı sonrasında G.Kocakaya ile bu tay favorimdir. Capilano bu mesafenin iyi atlarından biridir. Rock Of Sea, Go Wiid, My Soul ve Wow So Cool birinciliğin diğer adaylarıdır. Sürprizi Blue Moonlight yapabilir.

5.Ayak: 1400 metre kum pistteki KV6 yarışta 1 nolu Ulukız favorimdir. Bu grupta tecrübe ve kariyer bakımından öne çıkan bu atın Gürhanşah’a ve Güle güle’ye geçildiği koşular bu grubun üzerinde olup kazanması bence normal sonuç olur.

6.Ayak: iyi çim atlarının bulunduğu bu grupta Kurtel Ekürisi’nin Mahrem isimli atını ilk şanslı olarak görüyorum. Kendisini tanıyan binicisi ile favorimdir. Turbo’nun koşudaki iyi yavrularından biri de son koşusunu çimde kazanan Çuvaldız olup rakibidir. Daha sonra Küçük Cemre ve Berkuk öneririm.

3 2 2 5 1 5
4 4 9 1 6
2 7 6 6 10
1 3 3 3 7
8 2
1 8

Haberin Devamı
YORUM YAZ