MENÜ

Kartal kayıpsız uçuyor

Hem lig hem de Şampiyonlar Ligi maçlarının üst üste gelmesi sebebiyle yoğun bir Eylül programına sahip olan Beşiktaş, bu süreçte 2 önemli mücadeleyi kayıpsız geçti. Karabük ve Porto’yu deplasmanda yenen Kartal, yarın Konya’yı da devirip yükselişini sürdürmeyi planlıyor.

Kartal kayıpsız uçuyor

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da önemli başarılar elde etmeyi planlayan Kara Kartal, zorlu geçmesi planlanan Eylül maratonunda yoluna gayet başarılı şekilde devam ediyor...

Bu süreçte Karabükspor’u geçen hafta 1-0’lık skorla geçen Siyah-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk mücadelesinde de Porto’yu deplasmanda 3-1’lik skorla yıkıp 5 maçlık periyodun 2’sini kayıpsız geçmiş oldu. Yoğun maratondaki üçüncü maçına yarın akşam sahası Vodafone Park’ta çıkacak olan Şenol Güneş’in öğrencileri, Yeşil-Beyazlılar’ı da yıkıp yükselişini sürdürmeyi planlıyor.

Konya sonrası Fener deplasmanı

Konyaspor karşılaşması sonrasında ligde Fenerbahçe deplasmanına gidecek olan Siyah-Beyazlılar, sonrasında Devler Ligi G Grubu ikinci maçında Almanya Bundesliga ekibi RB Leipzig’i Vodafone Park’ta ağırlayacak. Elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanan teknik direktör Şenol Güneş, Eylül ayını kayıpsız kapatıp hem ligde hem de Avrupa’da istikrarlı bir görüntü yakalamayı umuyor.

Talisca fırtınası sürüyor

Kara Kartal’ın Devler Ligi’nde Porto’yu 3-1’lik skorla geçtiği mücadelede attığı golle Mavi-Beyazlılar’ın kilidini açan isim olan Anderson Talisca, Portekiz’deki etkili futboluyla takımının ön plana çıkan isimleri arasında yer almıştı. Bu sezon 5 maçta 2 gole ulaşan Brezilyalı oyuncu, yarın akşam Konyaspor’la oynanacak lig mücadelesinde de sahada olacak. Takım çalışmalarında da etkili görüntüsüyle alkış toplayan genç yıldız, hücum hattında Cenk Tosun’a yardımcı olabilmek için elinden geleni yapacak.


Aboubakar’a tepki var

Haberin Devamı
YORUM YAZ