MENÜ

"Bursaspor bizden daha kompakt oynadı"

Süper Lig'in 5’inci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Bursaspor’a Yeni Malatya Stadı'nın açılış maçında 4-2 yenildi.

"Bursaspor bizden daha kompakt oynadı"

Süper Lig'in 5’inci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Bursaspor’a Yeni Malatya Stadı'nın açılış maçında 4-2 yenildi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Altyapı Sorumlusu Hakan Çalışkan, Ertuğrul Sağlam'ın istifasının herkes için sürpriz olduğunu belirterek, "Teknik direktörün daha önce bir rahatsızlığı vardı. Maça iki gün kala oyuncularla bile vedalaşmadan istifa etti. Bu gelişme, oyuncu grubu ve bizim için sürpriz oldu" dedi.

"BURSASPOR BİZDEN DAHA KOMPAKT OYNADI"

Takımın başında bir antrenmana çıkabildiğini ifade eden Çalışkan, şöyle konuştu: "Bursaspor, kanat oyuncuları iyi olan bir takım. Erken gelen ve ilk yarının sonlarında yediğimiz goller hamle şansımızı ve takımın moralini aşağılara çekti. Soyunma odasına 1-0 gidebilseydik beraberliği yakalama şansımız olabilirdi. İkinci yarı iki gol daha yedikten sonra bazı değişiklikler yaptık. Dening, inanılmaz iyi şeyler yaptı. Maçı 4-3'e getirebilseydik beraberliği de yakalayabilirdik. Bursaspor bizden daha kompakt oynadı, daha iyi şeyler yaptı."

"TAKIM KAPTANININ FİKRİNİ ALIP, SPORTİF DİREKTÖRLE İSTİŞARE EDEREK KADRO KURDUK"

Kadro kurarken sportif direktör Ali Ravcı ile istişare içerisinde olduğunu dile getiren Hakan Çalışkan, Ravcı’nın, 3 aydır takımla beraber olduğunu hatırlattı. Daha sonra Çalışkan şu ifadelere yer verdi: "Ben takımla beraber olamadım. Takım kaptanlarının fikrini alıp, Ali Ravcı ile istişare ederek kadro kurduk. Maça Eren Tozlu ile başlayabilirdik. Burada bir eleştiri gelirse kabul etmek lazım. Eren oyuna girdikten sonra iyi işler yaptı. Dia'nın yerine Eren ile başlanabilirdi. Öz eleştiri de yapmak lazım."

Haberin Devamı
YORUM YAZ