MENÜ

Hakan'ın gecesi

Avrupa Ligi gruplarında ilk maçlar geride kalırken, Hakan Çalhanoğlu Milan formasıyla parlayan isimdi. Milli futbolcu, Kırmızı-Siyahlılar’ın Austria Wien’i 5-1 yendiği maçtaki 1 gol, 2 asistlik performasıyla takımını galibiyete taşıdı ve haftanın karmasına girdi.

Hakan'ın gecesi

Bir yıllık aranın ardından Avrupa arenasına dönen Milan, Hakan Çalhanoğlu’nun muhteşem futbolu ile zafere uzandı. Çizme temsilci, Avrupa Ligi D Grubu mücadelesinde deplasmanda Austria Wien’i 5-1 yenerken yıldız futbolcu hem takımının ilk golünü attı, hem de Andre Silva’ya iki asist yaptı ve maçın yıldızı oldu. Haftanın 11’ine seçilen Hakan ayrıca, bu sezon Avrupa Ligi’nin ilk golüne de imza attı.

20 bin kişi gelince....

H Grubu’ndaki Arsenal- Köln maçı ise Alman taraftarların sebep olduğun olaylar nedeniyle gecikmeli başladı. Londra’daki karşılaşmada İngiliz yetkililier, Köln’lü futbolseverlere 3 bin kişilik yer ayırmıştı. Ama Almanlar şehre 20 bin kişilik dev bir kafile ile gelince, stad çevresindeki güvenliğin sağlanması için mücadelenin başlama vuruşu bir saat ertelendi. Bir çok Köln formalı seyircinin Arsenal tribününde oturduğu görülürken UEFA, Alman kulübüne taraftarınının sebep olduğu olaylar nedeniyle soruşturma açtı.

Avrupa Ligi’nde haftanın 11’i

● Herrerin
(A. Bilbao)
● Sobol
(Slavia)
● Bellerin
(Arsenal)
● Masiello
(Atalanta)
● Llorente
(R. Sociedad)
● Hernandez
(Villareal)
● Payet
(Marsilya)
● Hakan
(Milan)
● Canales (R.
Sociedad)
● Kokorin
(Zenit)
● A.Silva
(Milan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ