MENÜ

'Fener'e gücümüz yeter'

Konya galibiyetiyle ayağa kalktıklarını söyleyen genç futbolcu, Fenerbahçe’den çekinmediklerini belirtti. Emre Akbaba, “Beraberlik değil, 3 puan istiyoruz. Evimizde her takımı yenebilecek güçteyiz. Dişe diş mücadele edeceğiz” dedi

'Fener'e gücümüz yeter'

Sezona süper başlayan ve çıktığı 4 maçta 2 gol, 2 asistle oynayan Alanyaspor’un başarılı 10 numarası Emre Akbaba, Fenerbahçe maçına kilitlendiklerini söyledi. Hafta boyunca rakibi analiz ettiklerine dikkat çeken Emre, Konyaspor galibiyetinin devamını getirmek istediklerine vurgu yaptı. 24 yaşındaki 10 numara, “Lige pek iyi başlamadık ama 2 maçtır kaybetmiyoruz. Geçen hafta 3 puan özlemini bitirdik. Fenerbahçe maçında da tek hedefimiz galibiyet. Kesinlikle beraberlik, 1 puan gibi konular üzerine odaklanmıyoruz. Evimizde her takımı yenebilecek güçteyiz. Tehlikeli silahlarımız var. Sonucu söylemek futbolda elbette mümkün değil, ancak dişe diş mücadele edeceğimizi söyleyebilirim” açıklamasında bulundu.

Vagner Love hazır!

Emre Akbaba’nın yanı sıra Alanyaspor’un bir diğer önemli hücum silahı ise tabii ki Vagner Love. Herhangi bir sakatlığı bulunmayan ve fizik olarak açığını kapatan Love, ilk 4 maçta 2 gol attı. Geçen sezon 3-2 kaybettikleri maçta Fenerbahçe ağlarını boş geçmeyen kral, bu kez galibiyeti getirmek istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ