MENÜ

Ersun Yanal kadrodan memnun

Teknik direktör Ersun Yanal, yönetim ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Kaliteli bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, “İlk 11’e hazır 16-17 tane oyuncum var. Seçim yapmakta zorlanıyorum ancak bu durum takıma katkı sağlayacaktır” dedi.

Ersun Yanal kadrodan memnun

Karadeniz ekibinin teknik direktörü Ersun Yanal, yönetim ile gerçekleştirdiği kısa toplantıda kadro genişliğinin takıma katkı sağladığını söyledi.

Lig ve Ziraat Türkiye Kupası gibi iki farklı kulvarda, uzun bir maratonun içinde olduklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Uzun bir aradan sonra böylesine kaliteli bir kadroya sahibiz. İlk 11’e hazır 16-17 tane oyuncum var ve ben seçim yapmakta zorlanıyorum. Bu hem oyuncular arasındaki rekabet hem de takım açısından oldukça iyi bir durum. İnşallah yarıştığımız her alanda layık olduğumuz yerde olacağız” dedi.

Performansa göre forma

Öte yandan son idmanda oyuncularıyla da konuşan 55 yaşındaki çalıştırıcı, “Herkes bu formanın hakkını verebilmek için özveriyle çalışmalarına devam ediyor. Unutmayın ki formayı isime göre değil performansa göre veririm. Başakşehir maçı da hem seri için hem de şampiyonluk yarışı için oldukça önemli. Sahaya çıkıp elimizden geleni yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ