MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

14 Eylül Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Kalitesine inandığım FİLİBELİ usta jokeyi ile bankomdur

1.Ayak: Ankara’da altılı 1900 metredeki yarış ile başlayacak. Son koşularında mesafede etkili olan Karaeser favorimdir. 2200 metrede Gölcük Aslanı önünde, 1900 metrede Atmaca Beyi önünde kazandığı koşuları etkili olan Karaeser son 2200 metrelik Kısa Vadeli yarışını tekrar ederse kazanmaya çok yakın olur. Diğer koşularına göre bu kez değişen binicisi ile uyumsuzluk yaşarsa Özyel, Aksoyak, Özreis üçlüsü devreye girecektir.

2.Ayak: 2 yaşlı tayların yer alacağı bu koşuda ilk yarışında elde ettiği ikincilik sonrasında Filibeli favorimdir. Bu tayın geçen koşusunda çok iyi kariyer yapacağını ve pedigrisini çok uyumlu bulduğumu yazmıştım. H.Karataş ilk yarışından sonra tayı beğenmiş olacak ki bu yarışta biniyor. Günün bankosu olarak yazalım. Tayın aynı ekürideki baba kardeşi Nakıt dün İstanbul’daki koşusunu kazanmış olup güvenilir bir tay olarak görüyorum.

3.Ayak: 1200 metrelik kısa mesafeli bu koşuda zor bir mücadele bizi bekliyor olacak. Yakın güçteki atların arasında Lady Krakow bir adım önde. Bir süre aradan sonra kazanarak güven tazeleyen Lady Krakow iyi olduğu mesafede ilk isimdir. Rakip olarak kısayı çok etkili koşan Party Lover, My Sweety Boy, Tenerife, Magfellow ve Ankaralı öneririm.

4.Ayak: 1200 metrelik çim yarışlardan bir diğeri de 3 yaş Araplar/ın KV7’si olacak. Kalitesini daha önce yazdığım Gürhanşah son üç yarışında bunu gösterdi. Bu grupta doğal olarak onu ilk sırada şanslı görüyorum. Rakiplerine gelirsek Fırtına İbo, Yırtlaz ikilisi bu kez sert gelecektir.

5.Ayak: 3 ve yukarı İngilizlerin bu grubunda ısrarla önerdiğim birkaç isim bir araya geldi. Wow So Nice beklentilerimizi nihayet karşılaşmış ve kazanmıştı. Bu grupta bir kez daha iyi koşacaktır. Beyaz Bulut sık koşuyor ama istikrarı yakaladı gibi. İlk ciddi rakiptir. Kiss Your Hands kısa bir ara verdi kaldığı yerden kazanmaya devam edebilir. Tesla ve Brave Decision ile bu koşu izlenir.

6.Ayak: Ankara’da ikinci altılı da kapanış yarışımız 2000 metrede ve kum pistte yapılacak. 1 no’lu Alhun grubun tek kazanarak koşuya geleni olacak. Mountain Eagle’da son haftalarda çok formda olan G.Kocakaya var. Dream Fairy ve Wannabe sürpriz atlarımdır.

2---5-3-7 // 8 // 4-5-3-7-1-2 // 1-5-6 // 2-1-4-5-3 // 4-3-10-11

Haberin Devamı
YORUM YAZ