MENÜ

Rooney, Old Trafford'a dönüyor

Everton'lı futbolcu Wayne Rooney, bu hafta eski takımı Manchester United'a karşı mücadele etmeye hazırlanıyor. Kırmızı Şeytanların, efsane kaptanlarına duygusal bir karşılama yapması bekleniyor.

Rooney, Old Trafford'a dönüyor

13 yıl formasını giydiği Manchester United'tan sezon başında Everton'a transfer olan Wayne Rooney, eski takımına karşı mücadele etmeye hazırlanıyor.

Bu hafta oynanacak Manchester United - Everton mücadelesine ilk 11'de başlaması beklenen İngiliz futbolcunun, karşılaşmaya dair çok karmaşık duygular taşıdığındından kimsenin şüphesi yok. Old Trafford'ın eski kaptanını nasıl karşılayacağı ise tam bir merak konusu.

Kırmızı Şeytanların genç futbolcusu Jesse Lingard, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, Pazar günü oldukça duygusal anlar yaşanabileceğinin sinyallerini verdi. Rooney için "Bu camiada her zaman bir efsane olarak hatırlanacak" ifadelerini kullanan Lingard, "Pazar günü Old Trafford'a geldiğinde de bir efsaneye yakışır şekilde karşılayacağız." diye konuştu.

Sözlerini "Rooney yalnızca golcü bir futbolcu değildi" diyerek sürdüren 24 yaşındaki yıldız, "Aynı zamanda tecrübesiyle de takıma maç kazandırabilen bir isimdi. 1-0 önde götürdüğünüz bir maçta, oyunun sonunu getirmek her zaman zordur, ancak Wayne, böyle zamanlarda, özellikle de maçın sonlarına doğru ne yapması gerektiğini çok iyi bilirdi. Bu tip efsane futbolculardan her gün yeni bir şey öğrenirsiniz" dedi.

Batuhan Özdemir

Haberin Devamı
YORUM YAZ