MENÜ

Kurtarıcı Babel yine sahnede

Karabükspor maçında attığı golle Beşiktaş’a 3 puanı getiren isim olan Babel, Şampiyonlar Ligi’nde Porto’yu da boş geçmedi. Hollandalı yıldız, İker Casillas’ı yıkan üçüncü golü attı, Kartal zafere uzandı.

Kurtarıcı Babel yine sahnede

Kara Kartal’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Beşiktaş’ın dün akşamki Porto mücadelesine damgasını vuran isimler arasında yer aldı. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan tecrübeli kanat oyuncusu, maçta ilk düdüğün çalmasının ardından Mavi-Beyazlılar’ın üstüne adeta kara bulut gibi çöktü. Birçok pozisyonda Porto’lu savunmacılara zor anlar yaşatan Babel, aradığı golü oyunun son bölümünde buldu. 30 yaşındaki futbolcu, Alvaro Negredo’nun pasını başarılı bir şekilde değerlendirip 86’da İker Casillas’ı avlamayı başardı. Süper Lig’de 4. hafta maçında Siyah-Beyazlılar’ın Karabük’ü 10 kişiyle 1-0 yendiği mücadelenin de tek golünü kaydeden Babel, yine sahneye çıktı. Bu golle Porto’nun direnci kırıldı ve Beşiktaş, oyunun son dakikalarında rahat bir oyunla kazanmasını bildi.

‘İyi başlamak önemli’

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Babel, duygularını paylaştı. Yıldız isim, “Maçtan önce belli bir gerginlik, bir heyecan vardı. Gol ile özgüvenimiz yükseldi ve maçı kazanabileceğimizin farkına vardık. Bu seviyedeki bir turnuvada sonuçları öngeremezsiniz, ama iyi başlamak çok önemli” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ