MENÜ

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

13 Eylül Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

KHAN OF GHOST günün kalesi

1.AYAK: Sık koşturulmasına rağmen kalite kısrak Amankaya'ya ilk şansı veriyorum. Ankara'dan çok iyi durumda getirilen Gölcük Aslanı sert ve ciddi rakibi olur. Kısa süre istirahat ettirilen Metecik dinçlikle üst sıraları zorlar. Karayürek ve Aksakal daha sonraki ihtimallerdir.

2.AYAK: Artan form ve tecrübesiyle Nazo Sultan, birinciliğin en güçlü adayıdır. İlk startı kesinlikle ölçü olmayan Acarözge, bu kez farklı koşacak olup favorinin rakibidir. Atlıgül, Atakızım ve Son Sürat sürpriz şansı verdiğim taylardır.

3.AYAK: Çok yetenekli bir safkan olan Khan of Ghost, daha da geliştirdiği formuyla bu gruba da üstünlük sağlayacaktır.

4.AYAK: Süratli geçecek koşu lehine görünen Taliphan'a çok güveniyor ve ufak kuponlar için tek öneriyorum. Her geçen gün iyi duruma gelen Reisoğlu ile fit durumu devam eden Yeltay rakip gördüğüm ikilidir.

5.AYAK: Koşpıtırcık, Görünmez ve Ishah üçlüsü bu ayak için yeterlidir.

6.AYAK: Son startında gereksiz yere öne erken çıkan Lugana Lady bu kez şansını U.Polat ile deneyecek olup benim favorimdir. Tırnağının ucuna gelen Çınarlı, ikinci şans verdiğim isimdir. Ene, Beleki, Yiğitalp ve West Life sırasıyla şans verdiğim diğer kısraklardır. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim....

3-7-6-1-2
8-1-3-2-11
2
8-6-9
7-2-4
2-8-9-5-1-3

Haberin Devamı
YORUM YAZ