MENÜ

Galatasaray'dan menajerlere servet...

Galatasaray'ın eylül ayı divan kurulu toplantısında başkan Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. Özbek menajerlere 8.9 milyon Euro ödediklerini söyledi.

Galatasaray'dan menajerlere servet...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek eylül ayı divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Transfer harcamalarına ise açıklık getirdi.

Menajerlik için ödedikleri fiyatı açıklayan Özbek şu ifadeleri kullandı, '8.9 milyon euro menajerlik ücreti ödedik.Satılan oyunculardan elde edilen bonservis geliri 18.5 milyon euro. Mücadele ettiğimiz dünyada bu rakamlar, çok daha yüksek bir seviyede olmaktadır. Yapılan transferlerin çok uygun olduğunu, gösterecekleri performansla da G.Saray camiasını mutlu edeceklerini düşünüyorum'

Transfer edilen futbolculara ödenen parayla ilgili konuyada da açıklık getiren başkan Dursun Özbek, 'Sporcuya ödenen maaşlara, vergisi dahil 65M€ limit koyduk. Toplam 31 oyuncumuza ödediğimiz maaşlar, şu anda 66.5 milyon euro seviyesindedir. Kimsenin beni verdiğim sözden zerre saptıramaz. Galatasaray'ın 1 kuruşunu bile hesap ettim. Dolayısıyla kimse öküzün altında buzağı aramasın' dedi.

Riva hakında konuşan Dursun Özbek, 'Riva'dan gelen paranın Galatasaray'ın bütün sorunlarını çözmesi söz konusu değil. Bu kadro bize para getirecek. 4 sene itibariyle düşünürsek bu takım 4 sene sahaya çıkacak, taraftarı getirecek. Üretim yapacak' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ