MENÜ

Fenerbahçe'de son dakika! Hasan Ali Kaldırım...

Takımın ofsansif girişimlerini tek başına sırtlayan Fransız futbolcunun arkasında oynayan İsmail Köybaşı’nın da hücum yönü güçlü bir bek olması, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı mecburi değişikliğe itti. Deneyimli çalıştırıcının, seyirci tepkisi nedeniyle kulübede oturan Hasan Ali’ye görev vereceği bildirildi.

Fenerbahçe'de son dakika! Hasan Ali Kaldırım...

Fenerbahçe’de takımın hücum yükünü tek başına sırtlayan Valbuena’nın savunma yönünde eksik kalması ciddi sıkıntı yaratıyor.

Fransız futbolcunun arkasında oynayan İsmail Köybaşı’nın da hücum yönü güçlü bir bek olması, sarı-lacivertli ekibin sol kanattan çok sayıda pozisyon vermesine yol açıyor.

Bu nedenle Teknik Direktör Aykut Kocaman sol kanada Hasan Ali takviyesini yapmayı düşünüyor. Savunma yönü çok daha güçlü olan tecrübeli futbolcu, tribünlerden tepki aldığı için büyük bir özgüven problemi yaşamaya başlamış, Kocaman tarafından kulübeye çekilmişti.

Volkan Demirel'in menajerinden flaş açıklama

Teknik Direktör Kocaman, toparlanması için Hasan Ali’yi ilk haftadan bu yana dinlendiriyordu. Ancak Hasan Ali’nin yokluğunda sol kanatta yaşanan sıkıntılar sebebiyle Kocaman, bu haftaki Alanyaspor maçıyla birlikte bu bölgede bir değişikliğe gitme kararı aldı.

Hasan Ali’nin savunma yönünün eksikliğini hisseden sarı-lacivertliler, Kjaer’in takımdan ayrılması ve Neto’nun yeni transfer edilmesi sebebiyle yeni sistemini bu bölgede bir türlü oluşturamadı. Isla’nın gelişi ile birlikte savunmada geçen sezondan sadece Skrtel kaldı. Yeni dörtlünün bir türlü uyum yakalayamaması yüzünden takımın en güçlü yönü olan savunmada ciddi arazılar ortaya çıktı ve kötü sonuçlar da üst üste sıralandı.

Takımın kolay gol yemesini engellemek için formüller arayan Kocaman’ın antrenmanlarda bu konu üzerinde daha fazla durmayı planladığı, yapılan hataları tek tek anlatacağı bildirildi.

Kaynak: Skorer

Fenerbahçe'nin yeni transferi Wanamaker Türk oluyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ