MENÜ

Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor maç sonucu: 3-2

Süper Lig'in 4. hafta kapanış mücadelesinde Kasımpaşa kendi sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Zorlu mücadelede ev sahibi Kasımpaşa maçı 3-2'lik skorla kazandı ve 3 puanı hanesine yazıdran taraf oldu.

Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor maç sonucu: 3-2

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Kasımpaşa ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi Kasımpaşa oldu ve 2. dakikada Murillo durumu 1-0 yaptı. Ardından Yeni Malatyaspor'da Eren Tozlu 10. dakikada skoru dengeledi. İlk yarı 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

2. yarıda Kasımpaşa'da maçın yıldızların biri olan Trezeguet sahneye çıktı ve skoru 2-1'e getirdi. Yeni Malatyaspor mücadeleden kopmadı ve 72. dakikada kazanılan penaltı atışında topun arkasına geçen Aytaç Kara Ramazan Köse'yi mağlup etti, skorda dengeyi yeniden sağladı.

Penaltı atışı sırasında ilginç bir an yaşandı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Aytaç'ın penaltıyı kullanmamasını istedi ancak 24 yaşındaki futbolcu kararından vazgeçmedi ve penaltıyı gole çevirdi.

Mücadelede son dakikalarda heyecan dozu yükselirken 89'da Kasımpaşa'dan Neumayr kazanılan serbest vuruşu golle süsledi ve yeniden takımının öne geçmesini sağladı.

Mücadelede başka gol olmayınca Kasımpaşa maçı 3-2 kazandı ve puanını 7'ye yükseltti. Yeni Malatyaspor ise 4 puanda kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ