MENÜ

Başakşehir-Ludogorets maç sonucu: 0-0

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir, grubun ilk maçında Ludogorets ile 0-0 berabere kaldı.

Başakşehir-Ludogorets maç sonucu: 0-0

Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla'ya elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Medipol Başakşehir ilk grup maçında Bulgar ekibi Ludogorets ile golsüz berabere kaldı.

Maçtan dakikalar...

Mücadele Medipol Başakşehir'in başlama vuruşuyla başladı.

2. dakikada sol kanattan etkili gelen Elia'nın ortasını Ludogorets savunması kornere attı.

4. dakikada Emre Belözoğlu'nun pası ile sol çaprazda topla buluşan Eljero Elia yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geldi.

8. dakikada Mossoro sağ kanattan ceza sahasına girip ve son çizgiye inerek ortasını yaptı ancak savunma bu topu karşıladı.

11. dakikada en tehlikeli atağımız gerçekleşti. Emre'nin kullandığı kornere çok iyi yükselen Epureanu kafa vuruşunu yaptı fakat top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gitti.

15. dakikada ceza sahası sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Joao Paulo doğrudan kaleyi düşündü fakat top kalenin üzerinden dışarı çıktı.

24. dakikada Ludogorets çok etkili geldi. Sağ çaprazadan süratle ceza sahasına doğru giren Lukoki'nin şutunu Volkan Babacan güçlükle kornere çıkardı.

37. dakikada ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Visca, topu Adebayor'a aktarmak isterken yerde kaldı fakat hakem oyunu devam ettirdi.

41. dakikada Adebayor'un ortasında ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Elia yerde kaldı fakat hakem devam dedi.

Karşılaşmada ilk yarı sona erdi.

İkinci yarı başladı.

İkinci yarıya çok iyi başladık. 49. dakikada Adebayor'un topuk pasıyla kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Emre, topu kaleciye nişanladı.

Emre'nin pozisyonundan hemen sonra gerçekleşen Ludogorets kontra atağında orta alanda hareketlenen Jody Lukoki pasını sol çaprazda hareketlenen Joao Paulo'a gönderdi. Joao Paulo ceza sahasına girer girmez şutunu attı fakat top farklı bir şekilde dışarı çıktı.

61. dakikada kalecinin büyük hatasında topla buluşan Mossora fırsatı değerlendiremedi ve top kornere çıktı.

Karşılaşmanın son yarım saatinde gol için zaman zaman baskı kuran Başakşehir, beklenen golü bulamadı ve maç 0-0 sona erdi.

İşte ilk 11'ler

Başakşehir:
Volkan, Clichy, Attamah, Epureanu, Caicara, Emre,Gökhan İnler, Visca, Mossoro, Elia, Adebayor

Ludogorets: Broun, Cicinho, Natanael,Abel, Dyakov, Moti, Plastun, Paulo, Goralski, Lukoki, Wanderson

Haberin Devamı
YORUM YAZ