MENÜ

Adis Jahovic: Göztepe daha iyi olacak

Lig Radyo'da Ömer Necati Albayrak'ın hazırlayıp sunduğu Mixed Zone programına konuşan Göztepe'nin golcüsü Adis Jahovic, Osmanlıspor galibiyetini ve geride kalan 4 haftalık periyodu değerlendirdi.

Adis Jahovic: Göztepe daha iyi olacak

Lig Radyo'da Ömer Necati Albayrak'ın hazırlayıp sunduğu Mixed Zone programına konuşan Göztepe'nin golcüsü Adis Jahovic, Osmanlıspor galibiyetini ve geride kalan 4 haftalık periyodu değerlendirdi. İşte Jahovic'in sözleri:

'İyi olduğumuzu gösterdik'

"Osmanlıspor'u yenmemiz çok iyi oldu. Maçın başından itibaren büyük disiplinle sahada yer aldık. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Takım olarak birlikte oynadık ve 3 puanı kazandık. Bulduğumuz 2 golle kontrolü elimize aldık. Osmanlıspor çok iyi bir ekip ama iyi bir takım oyunuyla daha iyi bir ekip olduğumuzu gösterdik herkese. 4 karşılaşma geride kaldı. Kazandığımız iki maç ve bir beraberliğimiz var. Bu sonuç bakıldığında Süper Lig'deki ilk sezonunu geçiren bir takım için gayet iyi sayılabilir. Bireysel performansıma gelince TFF 1. Lig'de iyi bir dönem geçirdim. 20 gol attım. Bu sezon da Süper Lig'de takımıma yeteri kadar gol katkısı vermek istiyorum. Tabii rakam söylemek doğru olmaz. Çünkü benim öncelikli hedefim takıma faydalı olabilmek. Elbette her maç gol atmak güzel. Ama takıma katkı verebilmek daha güzel. Benim de önceliğim hep bu olacak."

'Tamer hocayla daha iyi'


"Tamer hoca, Beşiktaş'ta yardımcı hocaydı. Burada kurduğu takımla ve oynattığı futbolla kısa sürede neler yapabileceğini göstermiş oldu. Biz de oyuncular olarak inanıyoruz ki onunla birlikte daha iyi şeyler yapabiliriz. Hem sonuç olarak hem de skor olarak çok iyi yerlere gelebiliriz."


Haberin Devamı
YORUM YAZ