MENÜ

Mesut Bakkal umutlu

Gençlerbirliği teknik direktörü Mesut Bakkal, Trabzonspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Mesut Bakkal umutlu

Gençlerbirliği teknik direktörü Mesut Bakkal, Trabzonspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu ve takımla ilk maçına çıktığını ve gelecek haftalarda daha iyi olacağını ifade ederek şunları söyledi:

"Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Özellikle ikinci yarıdaki oyunu hak ettiğini düşünüyorum. 5 gündür çalıştırdığım takım ama maçta daha iyi analiz edebiliyorsunuz. Rakibin oynamasına ikinci yarı daha çok müsaade edince usta ayaklar ortaya çıktı. Daha dirençli ve şahsiyetli bir duruş sergilememiz gerekiyor. Genç bir takımız, 24 yaş ortalaması var. Önümüzdeki haftalarda inşallah istediğimiz seviyeye geleceğiz.”

“MÜCADELEYE DEVAM”

Transferden 1 hafta önce takımın başına geldiğini ifade eden Bakkal, “Oldum olası hiç hayıflanmadım. Başkanımız bu şekilde devam edeceğimizi söyledi. Burası benim evim, ben de bunu kabul ettim. Bundan sonra düşünmeye gerek yok. 25-30 futbolcumuz var. Oyuncularımız performanslarını yükselttiğinde iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Üst üste iki maçı kaybetmek güvensizlik olarak görülebilir. Önümüzde Göztepe deplasmanı var. Mücadeleye devam” diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ