MENÜ

Kaan Ayhan rafa kalktı

Beşiktaş, sağ bek konusunda Düsseldorf’un milli oyuncusu için son dakikaya kadar uğraştı. Ancak mali yönden riske girmek istemeyen Kartal, bu transferi devre arasına bıraktı.

Kaan Ayhan rafa kalktı

Son ana kadar sağ bek transferi için çalışan Beşiktaş, hem parasal nedenlerden hem de kadrodaki Necip, Medel ve Adriano’nun bu bölgede görev yapabilmelerinden dolayı transferi rafa kaldırdı.

Beck’in gitmesinden sonra arayışa giren Kartal, önce Lichtsteiner sonra da Kaan Ayhan için nabız yokladı. Ancak şartlar elvermeyince iki oyuncunun da transferi olmadı.İlk olarak Juventus’ta oynayan Stephan Lichtsteiner ile temas kuruldu fakat İsviçreli oyuncunun yıllık maliyeti nedeniyle transfer uzaklaştı. Daha sonra başka isimlere yönelen siyah-beyazlı yönetim, Kaan Ayhan’ı ise devre arasındaki transfer dönemine bıraktı. Düsseldorf’ta oynayan genç oyuncuyu bir süredir takip eden Beşiktaş Yönetimi, Necip, Medel ve Adriano gibi alternatif sağ bekler nedeniyle bu futbolcudan da uzaklaştı.

Kriter engeli

Transferde UEFA kriterlerini göz önünde bulundurup şartları zorlamayan ve mevcut durumu korumak isteyen siyah - beyazlı kulüp, bundan sonraki tüm planlamalarını ise devre arasına göre yapacak. Devre arasında Vida’yı alacağı için en az bir oyuncusunu satacak olan Beşiktaş, şartlar uygun olursa Kaan’ı getirecek.

(Milliyet)

..Ve Medel 11'de


Haberin Devamı
YORUM YAZ