MENÜ

Vincent Janssen Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe, transferin son günü Tottenham'da forma giyen Vincent Janssen'i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Vincent Janssen Fenerbahçe'de!

Diego Costa'dan olumsuz yanıt alan Fenerbahçe, dümeni Ada'ya kırdı. Kanarya, Tottenham'ın, Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil etmediği Hollandalı forvet Vincent Janssen'i kiralamak için harekete geçmişti.

Sarı-Lacivertliler, 23 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Hollandalı futbolcu 12.30 sularında İstanbul'a geldi. Jannsen'i havaalanında küçük bir grup taraftar karşıladı.

Fenerbahçe resmen duyurdu

Fenerbahçe resmi siteden yaptığı açıklamayla, Janssen'in 1 yıllığına kiralandığını duyurdu.

Yapılan açıklama şöyle:

Kulübümüz, Premier League ekibi Tottenham Hotspur’da forma giyen forvet oyuncusu Vincent Janssen ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun kulübümüze transferi konusunda her konuda anlaşma sağlamıştır.

Hollanda Milli Takımı’nda da forma giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Tottenham Hotspur Kulübü’nden 1 yıllığına kiralanmıştır.

Hollandalı futbolcu Vincent Janssen ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını ve Janssen'nin Çubuklu ile büyük başarılara imza atmasını diliyoruz.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş

Sağlık kontrolünden geçti

Fenerbahçe'nin kendisi ve kulübü ile prensip anlaşmasına vardığı, Premier Lig takımlarından Tottenham'da forma giyen Vincent Janssen sağlık kontrolünden geçti.

Vincent Janssen’in sağlık kontrolü, Ulus’taki Liv Hospital’da gerçekleştirildi. Kontrollerde öncelikle kan değerlerine bakılan oyuncuya kardiyoloji, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayeneleri yapılacak. Futbolcuya sağlık kontrolleri sırasında eko, efor, solunum fonksiyon testi gibi kardiyak ve radyolojik testler de uygulanacak.

Vincent Janssen’in sarı lacivertlilerin bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmana katılması bekleniyor.

Vincent Janssen kimdir? Fenerbahçe'nin yeni golcüsü


Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe açıklaması!


Dudu haber bekliyor


Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Vincent Janssen'in Başakşehir'e attığı gol!


Haberin Devamı
YORUM YAZ