MENÜ

Bursaspor-Akhisar Belediyespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Süper Lig'in 4. haftasında Bursaspor ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya gelecek Peki, Bursaspor-Akhisar Belediyespor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Bursaspor-Akhisar Belediyespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Süper Lig'in 4. haftasında Bursaspor ile Akhisar Belediyespor galibiyet için karşı karşıya gelecek. 3 haftada topladığı 3 puan ile 13.sırada bulunan Le Guen yönetimindeki Bursaspor galip gelerek üst sıralara çıkmak istiyor. Topladığı 7 puanla 3. sırada bulunan Akhisar Belediyespor ise deplasmanda kayıpsız yoluna devam etmek ve üst sıralardan kopmamak.

Bursaspor-Akhisar Belediyespor maçı hangi kanalda saat kaçta?

10 Eylül Pazar günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ile canlı anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

11. randevu

Ligde 7 puanla 3. sırada bulunan namağlup Akhisar Belediyespor ile 3 puanlı ev sahibi ekip Bursaspor’un maçını Alper Ulusoy yönetecekken yardımcılarını ise Kerem Ersoy ve İlker Takpak yapacak. Süper Lig’de Bursaspor’la daha önce 10 kez karşılaşan Akhisar Belediyespor, rakibine karşı 4 kez galip gelirken 2 kez de yenildi. 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

'Uyum sürecini atlattık'

Her zaman daha iyiye gideceklerini ifade eden Le Guen, "Birçok yeni oyuncu takıma katıldı. Uyum süreci yaşadılar. Ancak şimdi uyum sürecini atlattılar. Takım olarak Milli maçlar arasında çok iyi çalıştık. Akhisar’a karşı zor maçlar oynadığımızı, onların da geçtiğimiz sezonun sonunda iyi bir seri yakaladığını biliyorum. Biz takım olarak alçak gönüllü olmalıyız. Ben iyi bir maç çıkaracağımıza inanıyorum. Tabiki bu maçta da Alanyaspor maçındaki gibi tribün desteğine ihtiyacımız olacak" diye konuştu.

'Başarımız tesadüf değil'

Akhisar Belediyespor’da pazar günü deplasmanda oynanacak Bursaspor maçı öncesi son hazırlıklar yapılırken, teknik direktör Okan Buruk, ilk 3 haftada elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını kanıtlamak için bu müsbabakayı kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Üçüncü hafta sonunda 7 puanla 3’üncü sırada yer aldıklarını hatırlatan Buruk, "Hedefimiz iyi futbol oynayıp kazanmak ve Bursa seyircisinden alkış almak" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ