MENÜ

Giresunspor-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Giresunspor ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. Peki, Giresunspor-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Giresunspor-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 4. haftasında topladığı 7 puanla 2. sırada bulunan Giresunspor, ligde henüz galibiyeti olmayan Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek. Giresunspor kendi sahasında kazanmak isterken, Eskişehirspor ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Müsabakayı Onur Karabaş, Bahtiyar Birinci, Bersan Duran hakem üçlüsü yönetecek.

Giresunspor-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

10 Eylül Pazar günü Giresun Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşma (Bein Sports Max 1 81. Kanal)'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de olacak.

'Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz'

10 Eylül Pazar günü sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek Akın Çorap Giresunspor’da, kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, rakiplerini mağlup ederek ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Kurt, yaptığı açıklamada, zor bir maçın kendilerini beklediğini ancak Eskişehirspor karşısında 3 puana ulaşacak kadro gücüne sahip olduklarını belirtti. Saha ve seyirci avantajlarının kendilerinden yana olduğunu, bu fırsatı iyi değerlendireceklerini dile getiren Kurt, "Rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden biri. Zor maç olacak. Hedefimiz sahadan 3 puanla ayrılmak. Saha ve seyirci avantajı bizde. Bunu iyi değerlendirerek 90 dakika sonunda galip gelip ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz." dedi.

Eskişehir'de gündem transfer yasağı

Eskişehirspor'da Sportif Direktör Koray Avcı geçtiğimiz günlerde Cenevre'de FIFA yetkilileri ile transfer yasağının kaldırılması için görüşmelerde bulundu. Görüşmelerin çok olumlu bir havada geçtiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde FIFA'nın Eskişehirspor'a olumlu ya da olumsuz bir yazı göndermesi bekleniyor. Bu yazının ardından transfer yasağının kalkıp kalkmayacağı belli olacak.

TFF 1. Lig'de 4. hafta programı

9 Eylül Cumartesi

17.00 Denizlispor - Elazığspor
17.00 Ankaragücü - Balıkesirspor
20.00 Altınordu - Ç. Rizespor

10 Eylül Pazar

16.30 Ümraniyespor - İstanbulspor
17.00 Erzurumspor - Samsunspor
20.00 Giresunspor - Eskişehirspor
20.00 Manisaspor - Boluspor

11 Eylül Pazartesi

20.00 Adana Demirspor - Gaziantepspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ