MENÜ

Denizlispor-Elazığspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Denizlispor ile Elazığspor karşı karşıya gelecek. Peki, Denizlispor-Elazığspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Denizlispor-Elazığspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 4.haftasında aldığı 1 puanla ligin son sırasında bulunan Denizlispor, geçen hafta kendi sahasında Ankaragücü'nü yenerek moral kazanan Elazığspor ile karşılaşacak. Denizlispor ilk galibiyetini almak isterken, Elazığspor seri yakalama peşinde olacak. Karşılaşmayı Alper Çetin, Ata Yıldırım, Bilan Gölen hakem üçlüsü yönetecek.

Denizlispor-Elazığspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

9 Eylül Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak karşılaşma (Bein Sports Max 1 81. Kanal)'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de olacak.

Yusuf Şimşek: 3 puan istiyoruz

Teknik direktör Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligdeki bulundukları konumdan memnun olmadıklarını söyledi. Bu maçı kazanarak üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini belirten Şimşek şöyle devam etti: "Kappel’in sakatlığı oynamasına engel değil. Elazığspor maçı
kazanabileceğimiz maç. Aslanlar gibi oynayacağız. Maça 3 puan parolasıyla çıkacağız. Sezon başından beri sakatlık problemlerimiz var. Cenk Güvenç’in oynaması için bir kaç haftaya ihtiyacımız var. Ziya Alkurt’un da oynaması bu hafta için zor gözüküyor. Ama bunlar bahane değil kadromuzu en iyi şekilde kurarak Elazığspor maçına kazanmak için çıkacağız."

Mehmet Altıparmak: Biz iyi bir takımız

Çok iyi bir 3 hafta geçirdiklerini dile getiren Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "9 puan alabileceğimiz bir periyottu. Oyuncularım gerçekten üç maçta inanılmaz performans gösterdiler. Önemli olan istediğimiz oyun anlayışına yaklaşmamızdı. Milli takım arasından öncede 4 gün boyunca yoğun çalıştık. Çalışmalarımıza yeniden başladık. Aynı tempoda, aynı şekilde devam edeceğiz. Futbolcularım inanılmaz özveriyle çalıştılar. Bu ara bir bakıma hediye gibi oldu bu ara. Şimdi herkes kendini sıfırladı ve yeniden geldi. Denizli maçıyla kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

TFF 1. Lig'de 4. hafta programı

9 Eylül Cumartesi

17.00 Denizlispor - Elazığspor
17.00 Ankaragücü - Balıkesirspor
20.00 Altınordu - Ç. Rizespor

10 Eylül Pazar

16.30 Ümraniyespor - İstanbulspor
17.00 Erzurumspor - Samsunspor
20.00 Girezunspor - Eskişehirspor
20.00 Manisaspor - Boluspor

11 Eylül Pazartesi

20.00 Adana Demirspor - Gaziantepspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ