MENÜ

Ankaragücü-Balıkesirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de 4.haftada Ankaragücü kendi sahasında Balıkesirspor'u konuk edecek. Peki, Ankaragücü-Balıkesirspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Ankaragücü-Balıkesirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 4. haftasında henüz galibiyeti olmayan iki takım karşı karşıya gelecek. Ankaragücü, kendi sahasında ilk 3 puanını alarak taraftarlarına galibiyet hediye etmek isterken, Balıkesirspor deplasmandan iyi bir sonuçla dönmek istiyor. Karşılaşmayı Erkan Engin, Ahmet Şimşek, Mehmet Kağan Bingül hakem üçlüsü yönetecek.

Ankaragücü-Balıkesirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

9 Eylül Cumartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak karşılaşma (Bein Sports Max 2 78. Kanal)'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de olacak.

Umut Nayir yuvaya döndü

Ankaragücü, Balıkesirspor maçı öncesi önemli bir transfere imza attı. MKE Ankaragücü’nün altyapısından yetişen Mehmet Umut Nayir, akşam saatlerinde yapılan görüşmenin ardından kendisini sarı-lacıvertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Umut’un transferiyle kadronun daha da güçlendiğini söyleyen Mehmet Yiğiner, "Umut altyapımızdan yetişen sevdiğimiz ve yetenekli bir kardeşimiz. İnşallah oynadığı futbolla bize çok katkı yapacak, umut’un transferinde gerekli kolaylığı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Melih Gökçek’e teşekkür ediyoruz" dedi.

Balıkesirspor'da transfer yasağı kalktı

ULUSLARARASI Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvurarak FIFA’nın verdiği iki dönem transfer yasağı cezasını geçici olarak kaldıran Balıkesirspor Baltok yönetimi, 12 milyon TL borcu ödeyip, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’ndaki (UÇK) 18 dosyayı da çözüme kavuşturarak transferin önünü açtı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Uzun zamandan bu yana yapılan çalışmalar sonunda Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nda dosyası olan futbolcuların tamamının ödemeleri bugün itibariyle gerçekleştirilerek transferin önündeki pürüzler kaldırılmıştır. 17 futbolcu ve Atiker Konyaspor kulübüne olan yaklaşık 12 milyon TL’lik borç ödenmiştir" denildi.

TFF 1. Lig'de 4. hafta programı

9 Eylül Cumartesi

17.00 Denizlispor - Elazığspor
17.00 Ankaragücü - Balıkesirspor
20.00 Altınordu - Ç. Rizespor

10 Eylül Pazar

16.30 Ümraniyespor - İstanbulspor
17.00 Erzurumspor - Samsunspor
20.00 Girezunspor - Eskişehirspor
20.00 Manisaspor - Boluspor

11 Eylül Pazartesi

20.00 Adana Demirspor - Gaziantepspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ