MENÜ

Adana Demirspor-Gaziantepspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor ile Gaziantepspor karşı karşıya gelecek. Peki, Adana Demirspor-Gaziantepspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Adana Demirspor-Gaziantepspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor ile Gaziantepspor 3 puan mücadelesi verecek. İlk 3 haftada 4 puan toplayan Adana Demirspor taraftarı önünde galibiyet almak isterken, Gaziantepspor, deplasmanda puan mücadelesi verecek. Müsabakayı Tugay Kaan Numanoğlu, Deniz Turgut, Habip Tiryaki üçlüsü yönetecek.

Adana Demirspor-Gaziantepspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

11 Eylül Pazartesi günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve 20.00'de başlayacak karşılaşma (Bein Sports Max 1 81. Kanal)'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de olacak.

Milli arada farklı galibiyet

Pazartesi günü oynanacak olan Gaziantepspor maçı öncesi lige verilen arada Adana Demirpor TFF 3.lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Tüm oyuncuların şans bulduğu karşılaşmada mavi lacivertli takım Serkan Küçük kendi kalesine,Yiğit İncedemir,penaltıdan Abdulkadir Parmak, Canpolat ve Can Demir'in attığı gollerle 5-0 kazandı.

Gaziantepspor kongreye gidiyor

Geçtiğimiz ay kongresini yapamayan ve mevcut yönetimden Mutlu Özpineci’nin başkan olarak yola devam ettiği Gaziantepspor’da yeni bir kongre kararı alındı. 25 veya 26 Eylül tarihlerinde olması beklenen olağanüstü kongrede kimlerin başkan adayı olacağı merak ediliyor. Mutlu Özpineci’nin bu kongrede devam edip etmeyeceği netlik kazanmazken yöneticilerin karar defterini imzaladıkları öğrenildi. Gaziantepspor’un bu ay sonuna kadar kongresini yapacağı bildirildi.

TFF 1. Lig'de 4. hafta programı

9 Eylül Cumartesi

17.00 Denizlispor - Elazığspor
17.00 Ankaragücü - Balıkesirspor
20.00 Altınordu - Ç. Rizespor

10 Eylül Pazar

16.30 Ümraniyespor - İstanbulspor
17.00 Erzurumspor - Samsunspor
20.00 Girezunspor - Eskişehirspor
20.00 Manisaspor - Boluspor

11 Eylül Pazartesi

20.00 Adana Demirspor - Gaziantepspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ