MENÜ

Barcelona - Juventus maç sonucu: 3-0

Sezonun ilk Devler Ligi maçında, dişli ekiplerden Juventus'u ağırlayan Barcelona, İtalyan rakibini 3-0'lık skorla zorlanmadan mağlup etmeyi başardı.

Barcelona - Juventus maç sonucu: 3-0

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Juventus'u ağırlayan Barcelona, İtalya Serie A Şampiyonu rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti.

Camp Nou'da oynanan karşılaşmada, ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri; 45. dakikada Lionel Messi, 56. dakikada Ivan Rakitic ve 69. dakikada tekrar Messi kaydetti. Milli futbolcumuz Arda Turan sakatlığı nedeniyle Barcelona'nın maç kadrosunda yer almazken, yeni transferler Dembele ve Paulinho, Barcelona formasıyla ilk Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarına çıktılar.

Bu sonuçla Barcelona ilk maçında 3 puanı hanesine yazdırırken, Juventus ise 0 puanda kalarak umutlarını 2 hafta sonra oynayacağı Olympiakos mücadelesine bıraktı.

Messi Buffon'u da avladı

Şampiyonlar Ligi kariyerinde 116 karşılaşmada 96 golü bulunan Lionel Messi, bu maça kadar Juventus kalecisi Buffon'a gol atmayı başaramamıştı. 45. dakikada takımının ilk sayısını getiren Arjantinli yıldız, hem maçın kilidini açtı, hem de İtalyan file bekçisine karşı olan şanssızlığını kırdı.

İlk 11'ler:

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Pique, Umtiti, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Dembele, Suarez, Messi

Juventus ilk 11'i: Buffon; De Sciglio, Barzagli, Benatia, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Dybala

Barcelona-Juventus arasındaki son 5 maç

Juventus 1 - 2 Barcelona
Barcelona 0 - 0 Juventus
Juventus 3 - 0 Barcelona
Juventus 1 - 3 Barcelona
Barcelona 1 - 2 Juventus

Haberin Devamı
YORUM YAZ