MENÜ

Ertuğrul Sağlam, Volkan Şen'i istemedi

Evkur Yeni Malatyaspor, Ertuğrul Sağlam'ın isteği üzerine Welliton ve Volkan Şen transferlerinden vazgeçti. Şimdi ise hedefte Adem Büyük ve Holosko var.

Ertuğrul Sağlam, Volkan Şen'i istemedi

Süper Lig’de 3 haftada 4 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, transferin bitmesine sayılı günler kala kadrosuna oyuncu katmak için harekete geçti.

Transfer döneminin 8 Eylül’de sona erecek olmasını da göz önünde bulunduran ve en az 3 oyuncu daha almak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, transferinde büyük aşama kat ettiği Kayserispor’un eski oyuncusu Welliton ve Fenerbahçe’den ayrılan Volkan Şen’in transferinden teknik direktör Sağlam’ın ‘istemiyorum’ demesinin ardından zorunlu olarak vazgeçti.

Hedefte Adem ve Holosko var

Malatya yönetiminin bunun üzerine Ertuğrul Sağlam’ın istediği isimlere yöneldiği ifade ediliyor. Tecrübeli teknik adamın transfer edilmesini istediği oyuncuların ise Kasımpaşalı Adem Büyük ve bir dönem Beşiktaş’ta da forma giyen golcü Filip Holosko olduğu öğrenildi.

Bu isimleri transfer etmek için çalışmalara koyulan Malatya ekibi, Sağlam’ı ikna ettikten sonra Volkan Şen’i de kadrosuna katma planları yapıyor.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ