MENÜ

Niasse'yi menajeri yaktı, oyuncu Fenerbahçe'ye kaldı!

İngiltere'de transferin son saatlerinde Crystal Palace'a transferi menajerinin anlaşmaya yanaşmaması nedeniyle gerçekleşmeyen Oumar Niasse, Everton'da kaldı. Menajer Koeman'ın kadroda düşünmediği Senegalli futbolcu için tek aday olarak Fenerbahçe kaldı.

Niasse'yi menajeri yaktı, oyuncu Fenerbahçe'ye kaldı!

Dün, tüm Avrupa'da yaşanan transfer hareketliliği, transfer döneminin sona ereceği son saatlere kadar sürdü. Son dakikalarda birçok oyuncu yer değiştirirken, bazı transferler yaşanan aksaklıklar nedeniyle süre engeline takılıp yetişmedi. Transferi süre engeline takılan isimlerden biri de Oumar Niasse...

Everton'ın kadroda düşünmediği Senegalli futbolcu için, Crystal Palace son dakikada devreye girdi. İki kulüp 7 milyon Sterlin bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlarken, haberi alan Niasse, transferi tamamlamak için dün akşam apar topar Londra'nın merkezine Crystal Palace tesislerine doğru hareket etti.

Ücret konusunda anlaşma sağlanamayınca...

Ancak bir yandan da Crystal Palace yetkilileri ile Niasse'nin menajeri arasında, pazarlıklar sürüyordu. Menajeri, alacağı ücret konusunda Crystal Palace ile ortak noktada buluşamayınca gerçekleşmesi beklenen Niasse-Crystal Palace transferi suya düştü. Oumar Niasse'nin transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle oldukça üzgün olduğu ve menajerine kızgın olduğu belirtildi.

Tek aday Fenerbahçe

Everton'da Sandro Ramirez, Wayne Rooney ve Dominic Calvert-Lewin gibi hücum oyuncularının arasında forma bulma şansı az olan Oumar Niasse için neredeyse tek aday olarak Fenerbahçe kaldı. Avrupa'da birçok ülkede transfer döneminin sonlanması, İspanya'da ise bugün transferin kapanacak olması, Sarı-Lacivertlilerin elini bu transferde oldukça güçlendiriyor.

İlk teklif kiralık olacak

Hali hazırda Van Persie'den bir türlü beklenen katkıyı alamayan ve Fernandao'nun ne zaman sahalara döneceğinin belli olmaması, Soldado'nun yanına ekstra olarak bir forvet düşüncesini ortaya çıkarmıştı. Niasse'nin ise Avrupa'ya transfer ihtimalinin kalmamasıyla birlikte, Fenerbahçe'nin Everton'a ilk olarak makul bir kiralama teklifi sunup, 27 yaşındaki forveti kadrosuna katmak için gerekli görüşmelere kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ