MENÜ
Sponsorlu

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR!

“MARSHALL AKRİKOR İLE #ENUSTAYORUMLAR! Renklerin Ustaları Spor Toto Süper Lig 2017-2018 Sezonu 4. hafta maçlarını yorumladı!

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR!

Renklerin ustaları, Spor Toto Süper Lig 2017-2018 Sezonu 4. hafta maçlarını Fanatik'e yorumladı...

ABDÜLKADİR UÇANKUŞ

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR



Maçın kahramanı Şenol Güneş

Beşiktaş kendi oynadığı futbolu bu akşam oynayamadı. Ancak Siyah-Beyazlılar 10 kişi kalmasına rağmen maçı kazanmasını bildi. Karşılaşma genel olarak dengede geçerken, 90 dakika sonunda Beşiktaş zirve yolunda önemli bir 3 puan aldı. Maçın kahramanı ise tartışmasız teknik direktör Şenol Güneş. Dusco Tosic'in atılmasının ardından sistemde değişikliğe giden Güneş, Ryan Babel'i santrfora alarak büyük iş yaptı. Hollandalı futbolcu ise attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

HALİT KANDEMİR

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR


Belhanda'nın aktif olması gerekiyor

Galatasaray, Antalyaspor karşısında ilk 3 haftadaki performansından oldukça uzaktı. Sarı-Kırmızılılar, pozisyon üretmekte zorlanmasına rağmen yine de maçta baskın olan taraftı. Wesley Sneijder'in yerine takıma katılan Younes Belhanda oyunda etkili olmakta zorlanıyor. Faslı futbolcunun oyun içerisinde biraz daha aktif olması gerekiyor. Aslan, rakiplerin puan kaybettiği bu haftada 3 puanı almalıydı.

YUSUF CAN ÜSTÜN

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR


Beşiktaş galibiyete sevinmemeli

Beşiktaş, belki hazır değil ama bahaneye yer yok. Kara Kartal, bu senenin en iddialı kadrolarından birisini kurdu. Elbette puan kayıpları yaşanacaktır ve bu kayıbın sezon başında olması Siyah-Beyazlılar için adeta bir şans oldu. Karabükspor maçındaki zemin ve Beşiktaş'ın hazır olmaması sonucu etkiledi. Oğuzhan ise akıl almayacak yerde asist yaptı ve kaçırdığı penaltıyı unutturdu. Galatasaray'ın, Antalya'da puan bırakması ve Fenerbahçe ile Başakşehir'in birbirleriyle oynaması Beşiktaş'a yaradı.

MAHMUT UGUŞ

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR


İki klas golcünün mücadelesi

Galatasaray ilk 3 haftadaki baskılı futbolunu Antalyaspor karşısında sergileyemedi. Bunun sebebi ise hava şartları ve bozuk zemin olarak gösterilebilir. Karşılaşma daha çok iki klas golcünün mücadelesi gibi oldu. Cim Bom'un golünü Bafetimbi Gomis atarken, Antalya'da ise Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o ağları sarstı. Maçın büyük bölümünde Antalyaspor daha etkili oldu. Muslera'nın etkili oyunu Galatasaray'a 1 puan kazandırdı.

SERHAT HALİTOĞLU

MARSHALL AKRİKOR İLE EN USTA YORUMLAR


Galatasaray iç sahada kaybetmez

Galatasaray, Antalyaspor karşısında ilk yarıda oldukça etkili ve akıllı bir oyun ortaya koydu. Ancak ikinci yarıda takımın yorgun düşmesi ve değişikliklerin gecikmesi Sarı-Kırmızılılar'ı 3 puandan etti. Ancak şu bir gerçek ki geçen haftalarda Galatasaray, şampiyonluğu ne kadar istediğini bizlere gösterdi. Aslan'ın iç sahada Anadolu takımlarına karşı puan vereceğini düşünmüyorum. Galatasaray taraftarı ile beraber iç sahada her takıma karşı rahat galibiyetler alır.








YORUM YAZ