MENÜ

Jason Denayer İstanbul'da

Galatasaray Kulübünün, kiralamak için görüşmelere başladığını duyurduğu Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer, İstanbul’a geldi.

Jason Denayer İstanbul'da

Galatasaray, Manchester City'den Jason Denayer'i 1 yıllığına kiraladı. Sarı kırmızılı yönetim, Belçikalı oyuncu için İngiliz kulübüyle anlaşmaya vardı. Jason Denayer, Manchester City kulübünün kendisini takasta kullanma önerisini reddetmiş ve geçtiğimiz günlerde Galatasaray'da forma giyme isteğini belirtmişti.

Galatasaray'ın kiralık transferi konusunda Manchester City ile görüşmelere başladığını açıkladığı 22 yaşındaki futbolcu, görüşmeleri tamamlamak ve sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a geldi.

Meşaleli karşılama

Her seferinde Galatasaray'a transfer olmak istediğini belirten Denayer'in geri dönmekten dolayı çok mutlu olduğu gözlendi. Sarı Kırmızılılar'ın yeni transferini çok sayıda taraftar karşıladı ve oyuncuya sevgi gösterilerinde bulundular. Taraftarlar terminal dışında meşale yakarken, Belçikalı futbolcu polis kontrolünde kendisi için bekletilen araca bindi.

Genç oyuncu, uçağa binmeden önce FANATİK'e çok özel açıklamalarda bulunmuş ve "Şu an çok mutluyum duygularımı anlatmakta zorlanıyorum. Uzun süredir bu anı bekliyordum. Galatasaray'da tekrar oynamayı çok istiyordum. Bu takımı be İstanbul'u çok seviyorum. Bir an önce formayı giymek ve sahaya çıkmak istiyorum. Anlaşmanın gerçekleşmesinde payı olan herkese teşekkür ediyorum. Hedefim, bu kez Galatasaray'la hem Türkiye Kupası hem de lig şampiyonluğu olacak." ifadelerine yer vermişti.


Galatasaray'da yeni uçaklar yine havalanıyor!



Haberin Devamı
YORUM YAZ