MENÜ

Galatasaray'da transfer gündemi çok sıcak

Asamoah ile her konuda anlaşan Galatasaray, Juventus’un transfere onay vermesi için geri sayıma geçti. Arda Turan cephesinde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Barcelona yıldız ismi takımda düşünmezken, yönetim milli arada bu işi bitirmek istiyor.

Galatasaray'da transfer gündemi çok sıcak

Bu sezon önemli isimleri kadrosuna katan ve hepsinden üst düzeyde verim alan Galatasaray, transferin son virajına da hızlı girdi. Sarı-Kırmızılılar sol tarafı yeniden kuracak, bu bölgeye arkalı önlü oynayacak iki yıldız alacak.

Bunlardan ilki; Asamoah. Ganalı sol bek ile 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkışan Cim Bom, Juventus’un bu transfere izin vermesini bekliyor. İtalyan devinin, son maçın kadrosuna almadığı Asamoah konusunda İtalyan gazeteciler de, “Adım adım İstanbul’a geliyor” yorumları yapıyor. Sadece Asamoah değil, Arda Turan da Aslan olmaya çok yakın. Cim Bom, Arda’yı 1 sezon oynatmak konusunda ısrarcı ve eski kaptanıyla anlaştı.

İspanyollar yazdı...

Barcelona cephesinde yaşanan gelişmeler de Galatasaray’ın iştahını kabartıyor. Paulinho ve son olarak Dembele’yi alan Katalan ekibinde, Arda’nın forma şansı kalmadı. İspanyol gazeteler, milli yıldızın kesin olarak takımdan gönderileceğini belirtirken, başarılı futbolcunun en ciddi talibi Cim Bom. Yönetim, milli arada bu transfere de nokta koymak istiyor.


Denayer’in aklı hâlâ Cim Bom’da

Haberin Devamı
YORUM YAZ