MENÜ

Gaziantepspor-Manisaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de 3. hafta maçında Gaziantepspor ile Manisaspor kozlarını paylaşacak. Peki, Gaziantepspor-Manisaspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın detayları ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Gaziantepspor-Manisaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de geçtiğimiz hafta karşılaştığı Gazintep derbisinde büyük bir süprize imza atarak Gazişehir Gaziantep'i deviren Gaziantepspor, kendi sahasında ligde henüz puanla tanışamayan Manisaspor'u konuk edecek. Genç oyunculardan kurulu olan Gaziantepspor derbi galibiyetinin verdiği moralle kazanmak isterken, Manisaspor deplasmanda ilk galibiyetini almak sahaya çıkacak. Manisaspor'da Mikic sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Gaziantepspor-Manisaspor maçı hangi kanalda saat kaçta

Mücadele bu akşam saat 21.45'de başlayacak. beIN Sports Max 1 (81. Kanal)'den yayınlanacak müsabakayı Yiğit Arslan yönetecek. Ayrıca maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Gaziantepsporlu futbolculara galibiyet primi

Gaziantepspor oyuncuları, Gazişehir Gaziantep galibiyeti nedeniyle primle ödüllendirildi. Gaziantepspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Bakır, ligin 2’nci haftasında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nü deplasmanda 1-0 mağlup eden takımı, Celel Doğan Tesisleri’nde ziyaret etti. Bakır, galibiyet nedeniyle futbolcuları tebrik edip baklava ikram etti. İzzet Bakır, miktarı açıklanmayan paraların bulunduğu prim zarflarını takımın kaptanı Şenol Can’a teslim etti. İzzet Bakır, futbolcuları kendi adına ödüllendirdiğini belirterek, "Sizin hakkınız hiç bir şeyle ödüllendirilemez. Ben kendi adıma küçük bir sürpriz yaparak sizi ödüllendirmek istedim. Sizler daha iyisine layıksınız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Manisaspor’u da yenin, ben sizi ödüllendirmeye devam edeceğim" dedi.

Karafırtınalar: Kaybedilen puanları Gaziantep’te telafi edeceğiz

Rakiplerinin çok genç ve dinamik bir takım olduğunu vurgulayan Sait Karafırtınalar, "Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Şanssız yenilgiler aldık. Ancak kötü gidişata Gaziantepspor müsabakasıyla dur diyeceğiz. Futbolcularıma inanıyorum, Manisa’ya 3 puanla döneceğiz. Artık puanla tanışmamızın vakti geldi. Gaziantep deplasmanları her zaman zor olur. Ancak iyi bir sonuçla dönmek için elimizden geleni yapacağız. Rakibimiz çok genç ve mücadeleci. Oyuncuların en iyi şekilde müsabakaya konsantre olmaları gerekiyor" diye konuştu.

TFF 1. Lig'de 3.hafta programı

25 Ağustos Cuma

19.45 Samsunspor-Adana Demirspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
21.45 Balıkesirspor Baltok-Altınordu (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

26 Ağustos Cumartesi:

19.45 Çaykur Rizespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
20.00 Eskişehirspor-Denizlispor (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Gaziantepspor-Manisaspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

27 Ağustos Pazar:

19.45 İstanbulspor-Giresunspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
19.45 Boluspor-Gazişehir Gaziantep (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Elazığspor-MKE Ankaragücü (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Adanaspor-Ümraniyespor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

Haberin Devamı
YORUM YAZ