MENÜ

Eskişehirspor-Denizlispor hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de 3. hafta maçında Eskişehirspor ile Denizlispor karşılaşacak. Peki, Eskişehirspor-Denizlispor hangi kanalda saat kaçta? Maçın detayları ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Eskişehirspor-Denizlispor hangi kanalda saat kaçta?


TFF 1. Lig'de henüz galibiyet alamayan Eskişehirspor, henüz puanla tanışamayan Denizlispor ile karşılaşacak. Eskişehirspor kendi sahasında Denizlispor'u mağlup ederek ilk galibiyetini almak isterken, Denizlispor, ligdeki ilk puanını almının peşinde olacak. Seyircisiz oynanacak olan mücadeleyi Süleyman Abay yönetecek.

Eskişehirspor-Denizlispor hangi kanalda saat kaçta?

Bu akşam saat 20.00'de Eskişehir Yeni Stadı'nda oynanacak mücadele beIN Sports Max 2 (82. Kanal)'dan canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Şu anda kapasite olarak yüzde 50-60’larda oynuyoruz

Bu hafta kendi sahalarında Denizlispor ile karşılaşacaklarını ancak cezaları nedeniyle bu maçın seyircisiz oynanacağını belirten Sergen Yalçın, "Bu maç bizim için önemli. Bir galibiyet alırsak, hem moral olarak hem motivasyon olarak çok daha yukarıya çıkarız" diye konuşmasına devam etti. Yalçın, futbolcularının moral, motivasyonunun çok iyi olmadığını da söyleyerek, "Şu anda kapasite olarak yüzde 50-60’larda oynuyoruz. Tempomuz çok düşük. Futbol bu kadar rölanti oynanmıyor."

Sakatlıklar can sıkıyor

Takımın en önemli isimlerinden Ziya Alkurt’un sağ diz tendonunda zorlamaya bağlı kanama tespit edildi. Takımdan ayrı çalışan Ziya’nın bu hafta Eskişehirspor maçında görev alıp alamayacağı belli değil. Denizlispor’da Kızılcabölükspor’la yapılan hazırlık maçında sakatlanan Cenk’in en az 1 ay daha takımdan uzak kalacağı öğrenilirken, Veli’nin de Eskişehir maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.

TFF 1. Lig'de 3.hafta programı

25 Ağustos Cuma

19.45 Samsunspor-Adana Demirspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
21.45 Balıkesirspor Baltok-Altınordu (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

26 Ağustos Cumartesi:

19.45 Çaykur Rizespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
20.00 Eskişehirspor-Denizlispor (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Gaziantepspor-Manisaspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

27 Ağustos Pazar:

19.45 İstanbulspor-Giresunspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
19.45 Boluspor-Gazişehir Gaziantep (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Elazığspor-MKE Ankaragücü (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Adanaspor-Ümraniyespor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

Haberin Devamı
YORUM YAZ