MENÜ

Çaykur Rizespor-Erzurumspor hangi kanalda saat kaçta

TFF 1. Lig'de 3. hafta maçında Çaykur Rizespor ile Erzurumspor kozlarını paylaşacak. Peki, Çaykur Rizespor-Erzurumspor hangi kanalda saat kaçta? Maçın detayları ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Çaykur Rizespor-Erzurumspor hangi kanalda saat kaçta

TFF 1. Lig'in ilk iki haftasında aldığı 6 puanla sezona fırtına gibi başlayan Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta tarihi bir geri dönüş yaparak Balıkesirspor'u 4-3 mağlup eden Erzurumspor ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor galibiyet serisini sürdürmek isterken, Erzurumspor deplasmanda galibiyet yolunu arayacak.

Çaykur Rizespor-Erzurumspor hangi kanalda saat kaçta?

Bu akşam saat 19.45'de başlayacak mücadele Bein Sports Max 1 (81. Kanal)'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Koray Gencerler yönetecek. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Deneyimimizi kullanmalıyız

Hedef takım olmaktan çıkmak istediklerinin altını çizen Hikmet Karaman, "Üst sıralara yükselmeliyiz. Puan farkını açmalıyız. Puanlar birbirine yakın oldu mu hep hedef takım olursunuz. Bizim puan farkını yukarılara çıkarmamız lazım. Bu ligde bütün takımlar ilk yarı başlıyor, ikinci yarı her şey değişiyor. Devre arası yeni takımlar kuruluyor. Biz deneyimimizi kullanmalıyız. Düşen takımlar daha deneyimlidir ama bunu devam ettirmek gerekiyor. Erzurumspor, iki haftadı aynı kadro ile oynuyor Sistem ve taktik olarak kalabalık defans görüntüsü çiziyorlar. Geriden gelip maçı kazandılar. Gol yiyor ve çok gol atıyor. Hırslı ve takımı ateşleyen bir hocaları var. Erzurumspor’a saygı duyuyor, alkışlıyoruz. Bütün takımlara saygı duyuyoruz. Biz Rizespor olarak farklı olmak istiyoruz. Çok çalışarak, kendimizi geliştirerek, skorları alarak farkımızı haftalar sonra tabeladaki yerimizle pekiştirmek istiyoruz. Kadromuzu korumuş bir takımız. Şehre olan bir sorumluğumuz, geçen sezondan borcumuz var. Bunu iyi futbol oynayarak, gündeme oturarak, sonucu aldıktan sonra daha çok çalışarak yerine getirmek zorundayız." dedi.

Kweuke’ye teklifler gelmesi normal

Karaman, futbolcuları Leonard Kweuke’nin transfer teklifleri almasının normal olduğunu da belirtti. "Bana, eski başkanımıza çok teklifler geliyordu. Şimdi başkanımız Kemal Yardımcı’ya çok kişi mesaj atıyor. Geçen yıl yaşadıklarının ardından bizimle olması uzun hikaye. Kweuke’ye çok kişi halen teklifte bulunuyor. Bunu göz ardı edemeyiz. Birçok arkadaşımıza teklifler geldi. Akıllarını çeliyorlar. Şimdi bu konuda birçok kişiyi hallettik. Artık sorun etmiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Rize’ye puan almak için gidiyoruz

Çaykur Rizespor maçı öncesi Osman Özköylü açıklamalarda bulundu. "Zor bir maç olacak, geçtiğimiz sezon süper ligden düşen Çaykur Rizesor güçlü bir takım. Biz de iki hafta da çok yeni bir takım olmamıza rağmen, ortaya koyduğumuz karakter, mücadele ile Rize’ye kesinlikle puan almak için gideceğiz. Sahada yapılması gereken neyse futbolcu arkadaşlarımız emeklerini ortaya koyacaklar. Doğru bir planlama ile rakibin etkili olan rakibin etkili alanlarını dikkate alarak rakibi oynatmamaya çalışacağız. Biz de güçlü takımız, inşallah iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. Fiziksel ve taktiksel anlamda istediğimiz şeyler oturmadı. Ama biz bunları kesinlikle mazeret olarak görmüyoruz. Bizde inşallah rakibimizden puan alarak Erzurum’a dönmeyi hedefliyoruz." dedi.

TFF 1. Lig'de 3.hafta programı

25 Ağustos Cuma:

19.45 Samsunspor-Adana Demirspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
21.45 Balıkesirspor Baltok-Altınordu (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

26 Ağustos Cumartesi:

19.45 Çaykur Rizespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
20.00 Eskişehirspor-Denizlispor (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Gaziantepspor-Manisaspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

27 Ağustos Pazar:

19.45 İstanbulspor-Giresunspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
19.45 Boluspor-Gazişehir Gaziantep (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Elazığspor-MKE Ankaragücü (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Adanaspor-Ümraniyespor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

Haberin Devamı
YORUM YAZ