MENÜ

Adanaspor-Ümraniyespor maçı hangi kanalda saat kaçta

TFF 1. Lig'de 3. hafta maçında Adanaspor ile Ümraniyespor galibiyet için karşı karşıya gelecek. Peki, Adanaspor-Ümraniyespor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın detayları ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Adanaspor-Ümraniyespor maçı hangi kanalda saat kaçta

TFF 1. Lig'e galibiyetle başlayan, ardından ilk mağlubiyetini alan Adanaspor, ligde oynadığı iki karşılaşmayı da kazanarak zirvede bulunan Ümraniyespor ile karşılaşacak. Adanaspor kendi sahasında, ligdeki 2. galibiyetini isterken, Ümraniyespor 3'te 3 yapmanın planlarını yapıyor. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak müsabakayı Kutluhan Bilgiç, Baran Eraslan, Cemal Alpay hakem üçlüsü yönetecek.

Adanaspor-Ümraniyespor maçı hangi kanalda saat kaçta

27 Ağustos Pazar günü saat 21.45'de oynanacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Hatalarımızdan ders çıkardık

Adanaspor’un teknik direktörü Kemal Kılıç, bu hafta oynayacakları Ümraniyespor maçında sahada mücadele eden, hırslı oynayan bir takım izleyeceklerini düşündüğünü bildirdi. Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Giresunspor maçında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını, hatalarından ders çıkardıklarını belirtti. Ligde bu hafta karşılaşacakları Ümraniyespor’un kadrosunda önemli oyuncuların bulunduğuna dikkati çeken Kılıç, karşılaşmaya sıkı bir şekilde hazırlandıklarını kaydetti. Kemal Kılıç, "Bu hafta, sahada mücadele eden, hırslı oynayan bir Adanaspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Şartlar ne olursa olsun mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Taraftarımızın desteği ile sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ümraniyespor 3'te 3 peşinde

Geçen sezonu ligin ortalarında tamamlayan Ümraniyespor, bu sezona daha iddialı bir başlangıç yaptı. İlk maçında geçen sezon Süper Lig'den düşen Gaziantepspor'u deplasmanda 3-0, Lig'in ikinci haftasında da Bolusporu'u 1-0 yenmeyi başaran İstanbul temsilcisi bu hafta deplasmanda Adanaspor'u yenip 3'te 3 yapmak istiyor..

TFF 1. Lig'de 3.hafta programı

25 Ağustos Cuma

19.45 Samsunspor-Adana Demirspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
21.45 Balıkesirspor Baltok-Altınordu (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

26 Ağustos Cumartesi:

19.45 Çaykur Rizespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
20.00 Eskişehirspor-Denizlispor (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Gaziantepspor-Manisaspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

27 Ağustos Pazar:

19.45 İstanbulspor-Giresunspor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)
19.45 Boluspor-Gazişehir Gaziantep (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Elazığspor-MKE Ankaragücü (Bein Sports Max 2 78. Kanal)
21.45 Adanaspor-Ümraniyespor (Bein Sports Max 1 81. Kanal)

Haberin Devamı
YORUM YAZ