MENÜ

Fenerbahçe'de Soldado şoku!

Fenerbahçe'de Soldado sağ üst adalesindeki kanama sebebiyle bugün ilk 11’deki yerini alamayacak. Soldado’nun 18’e girip giremeyeceği ise bu sabahki kontrollerin ardından netleşecek.

Fenerbahçe'de Soldado şoku!

Kuralar çekildiğinde, Fenerbahçe’nin sahasında bu akşam oynayacağı Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçına bu kadar zor şartlar altında çıkacağını kimse tahmin etmiyordu. Makedonya’da büyük bir şok yaşayarak 2-0 kaybeden Aykut Kocaman’ın öğrencileri, rövanşa önemli isimlerden yoksun çıkacak. Josef De Souza, ilk maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı durumda. Yeni transfer Giuliano’nun ismi UEFA listesinde yok. Fernandao ve Mehmet Ekici ise sakat.

Yine RvP

Aykut Kocaman, normal şartlarda kritik mücadelede Roberto Soldado’ya ilk kez 11’de şans vermeyi planlıyordu. Ancak antrenmanda sakatlanan ve sağ üst adalesinde kanama olduğu tespit edilen İspanyol futbolcu bugün bir kez daha kontrolden geçecek. Bu kontrollerin ardından 18’e girip giremeyeceği netlik kazanacak. Bu sürpriz gelişmenin ardından, forvette yine Van Persie, forma giyecek. Performansıyla taraftarları çileden çıkaran ve normalde kredisini çoktan tüketen Hollandalı için bu gece çok kritik.

UEFA Avrupa Ligi'nde Başakşehir ve Konyaspor'un rakipleri belli oldu

Ozan bir adım önde

Sarı-Lacivertliler’de bir diğer sıkıntılı bölge kale. Her iki kaleci de formsuz. Ancak Volkan Demirel’in bu gece de Kocaman tarafından görevlendirilmesi gündemde. Josef’in yokluğunda ise Aykut Kocaman’ı zor bir tercih bekliyor. Aatif da hazır ama son antrenmanda Ozan Tufan’ın ilk 11’de oynadığı belirtildi.

'Sabaha kadar uyuyamadım'

Roberto Soldado’dan ilginç bir itiraf geldi. Trabzonspor maçında kafayla yaptığı vuruş az farkla dışarı giden İspanyol forvet, “Maçın son dakikalarında yakaladığım bu fırsatı değerlendirmeliydim. Kaçırdığı pozisyon bende büyük bir etki yaptı. Bütün gece o anı düşündüm. Gözüme uyku girmedi” ifadelerini kullandı. Soldado, şans bulması halinde Vardar rövanşında kendini affettireceğinin sözünü verdi.

(ÖZET) Fenerbahçe - Vardar maç sonucu: 1-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ