MENÜ

Muzzi Özcan'dan uyuşturucu iddialarına yanıt

Emre Mor'un eski menajeri Muzzi Özcan Fanatik'e özel açıklama yaptı. Uyuşturucu kullandığı iddia edilen, ayrıca Emre Mor'a snus adlı uyuşturu maddeye alıştırdığı iddia edilen menajer Muzzi Özcan, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Muzzi Özcan'dan uyuşturucu iddialarına yanıt

Emre Mor ile yollarını ayırdıktan sonra çeşitli spekülasyonlarla adı geçen Muzzi Özcan, son olarak uyuşturucu krizi ile gündeme gelmişti. Uyuşturucu kullandığını net bir dille yalanlayan Muzzi Özcan, ayrıca Emre Mor'a uyuşturucuya alıştırdığını ve Hakan Çalhanoğlu'na Milli Takım kampında bu maddeyi zorla denettirdiğine dair çıkan haberler çıkmıştı. Muzzi Özcan bu haberlerin asılsız olduğunu belirterek konuyla ilgili Fanatik'e konuştu.

Özcan şunları söyledi:

'Emre'yi benden koparmak için yapılıyor'

''Hakkımda basına çıkan,uyuşturucu kullandığıma dair haberler kesinlikle yalandır. Emre Mor'u uyuşturucuya alıştırdığıma dair olan haberler adi bir yalandır, ayrıca Hakan Çalhanoğlu'na bu maddeyi Milli Takım kampında denettirdiğim yalan, kaldı ki hayatında kendisini sadece iki kere gördüğünüz bir insandan nasıl bir madde alabilirsiniz? Emre Mor ile uzun zamandır beri aile gibi yaşıyoruz, onu her türlü zararlı şeylerden korumaya özen gösterdim. Sadece Emre'ye değil, ailesine de her türlü desteği verdim. Emre'nin kariyerinin kısa zamanda bu kadar başarılı olmasının arkadasında bizim doğru ve profesyonel çalışmalarımız var. Hakkımda çıkan ve itibarımı zedelemeye çalışılan tüm haberler Emre'yi benden koparmak için yapılmıştır.''

'Bu kadar kötüysem neden şimdiye kadar terk etmediler?'

"Bu haberlerin uzun yıllar değil de tam da transferin son döneminde çıkmış olması ne demek istediğimizin bir kanıtıdır. Yani ben bu kadar kötüysem beni neden bugüne kadar terk etmediler? Bu futbolcumuzu bizden uzaklaştırmak için yapılan bir projedir."

'Biraz gevşemek için kullandığım doğru'

"Bahsedilen madde uyuşturucu değil nikotindir ve tüm İskandinavya'da her yerde bulunur. Yoğun stres altında iken biraz gevşemek için kullandığım doğrudur. Kaldı ki Avrupa'da birçok futbolcu ve iş adamı da kullanır. Gerekli görülürse kan tahlili yaptırıp kanımda uyuşturucu madde olup olmadığını tespit edebilirler."

'Mahkemelerde hesaplaşacağım'

"Şu an itibari ile hakkımda basında çıkan asılsız haberlere yönelik tüm hukuksal işlemleri başlatmış durumdayım. Bu yalan haberleri çıkaranlarla mahkemelerde hesaplaşacağım."

'Bu haberlerin Emre'ye zarar vermesini istemiyorum'

"Basına yansıyan bu haberlerin Emre gibi başarılı bir futbolcuya zarar vermesini istemiyorum. Tek arzum Emre Mor'un dünya ve Türk futboluna en iyi şekilde hizmet etmesidir."

Haberin Devamı
YORUM YAZ