MENÜ

Aykut Kocaman: Bu böyle gitmeyecek!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman: Bu böyle gitmeyecek!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak Vardar maçının rövanşı öncesi açıklamalarda bulundu. İlk maçı 2-0 kaybeden sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü turu geçmek istediklerini belirtti.

Aykut Kocaman'ın açıklamaları şu şekilde:

En başından beri gruplardan yer almak istiyoruz. Buna ulaşmanın iki yolu var, birincisi turları geçmek ve akabinde ilk turu geçtik. İkinci tur ilk maçında beklemediğimiz bi skor aldık. avantaj sağlayabilcek pozisyonlar yakaladık fakat bir sonuç aldık. Oyun içinde kabul edilebilir bi takım şeyleri yapmak istersiniz, yapamadığınızda ise tam tersine dönebilir her şey. Son dakikada yediğimiz gol ise son derece yıkıcı oldu. Yarın özellikle rakibimiz 10 kişiyken yediğimiz son golü çıkarmak için çaba göstericez. Beklemediğimiz kadar kötü bir sonuç aldık ilk maçta. Yarın, yediğimiz son golü
telafi etmek için çabalayacağız.

(ÖZET) Fenerbahçe - Vardar maç sonucu: 1-2


Yaşadığımız dönem sürpriz değil

Yaşadığımız dönem büyük süprİz değil. Bazı şeykleri değiştirmemiz lazım. Takıma yeni 9-10 oyuncu geldi. Bu dönemde bazı skorlar kabul edebilir fakat telafisi olmak gerekir. Bu dönemi idare etmek gerekir fakat şuan bu olnadı.Kalemize atılan şut sayısı 20, ortalamanın altındayız kaleyi bulan sut 8 yediğinmiz gol 6. 3 senenin rakamlarına bakınca istatistikler yakın,rakamlara şöyle bi bakınca, atılan her şut gol olmuş her şut. Hayatın içinde ve oyunun içinde var yaşadık bu durumu, Tamamen oyuncu hatası demememek lazım. Elimizde iki tane kaleci var ikiside milli kaleci, ikiside büyük takımda forma giydi. Oynadığıı takımlarda istikrarlı olan oyuncular.Hatayı oyuncular üzerinden aktarmaya çalışmamak lazım.

Bunun böyle gitme ihtimali yok

Sabırla, inatla ve bilgiyle bu ortalamalı kendi lehimize çevireceğiz.Kontrol edemediğimiz çok fazla faktör var. Bunları düzelttiğimiz zaman hata oranları bu kadar olmayacaktır. Temel problem oyuna bakış ve yönlendirme. Tabi ki bu böyle gitmeyecek. Oyuncuların belli ortalamaları var. Yukarı çıkacağız.

Mehmet Topal-Josef

Problem olduğu zaman tek odaklı olunuyor. Fenerbahçe'nin temel problemi Topal ve Josef'in yan yana oynaması değil. Psikolojik düşününce diye bir durum var. Fakat bir de sportif olarak düşünmekgerek. Bazı oyuncuların topla hakimiyeti çok iyiyken, Mehmet Topal ve Josef gibi oyuncular da topu rakibin ayağından kapma konusunda oldukça başarılı.Rakipten topu almaya ihtiyaç var. Bu tip oyuncular da bu anlamda çok önemli roller görüyorlar.

Fenerbahçe'den son dakika Sosa açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ