MENÜ

Süper Lig'de ByLock bombaları!

FETÖ/PDY soruşturması Süper Lig'e de sıçradı. Geçtiğimiz ay eski futbolculardan Bekir İrtegün'ün örgütün kriptolu haberleşme uygulaması ByLock kullanıcısı olduğunun belirlenmesinin ardından Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve eski milli futbolcu Ömer Çatkıç'ın da ByLock'çu olduğu ortaya çıktı.

Süper Lig'de ByLock bombaları!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtğimiz ay, eski Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün'ün ByLock kullanıcısı olduğu belirlenmiş ve İrtegün gözaltına alınmıştı. Cumhuriyet Savcısı Ergün Güçlü'ye önemli itiraflarda bulunan Bekir İrtegün, sonrasında serbest bırakılmıştı.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan da ByLock'çu çıktı!

FETÖ/PDY soruşturmasında 2. dalga, Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın gözaltına alınmasıyla başladı. Şan'ın da tıpkı Bekir İrtegün gibi ByLock kullanıcısı olduğu ortaya çıktı. Ahmet Şan'ın evinde Terörle mücadele ekiplerinin yaptığı arama yaparken, ifadesi alınan Şan, serbest bırakıldı. ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen Ahmet Şan, Atiker Konyaspor'daki başkanlık görevinden istifa etti.

Ömer Çatkıç gözaltında

Süper Lig'de son dalga ise, yıllarca 1. Lig'de önemli takımların formasını giyen eski milli kaleci Ömer Çatkıç'la yaşandı. Şu sıralar beIN Sports'ta yorumcu olarak görev yapan Çatkıç, bu sabah saatlerinde ByLock kullanıcısı olduğu için gözaltına alındı. 43 yaşındaki Çatkıç, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken, ünlü kalecinin evinde arama yapıldı. Sorguya alınan Çatkıç 2008 – 2012 yılları arasında son olarak Antalyaspor'da oynamıştı.

Emre Mor menajeri ile yollarını ayrıdı

Haberin Devamı
YORUM YAZ