MENÜ

Fenerbahçe Milano'da yıldız avında

Şekip Mosturoğlu ve Hasan Çetinkaya, transfer için Milano’ya çıkarma yaptı. Milan, Gomez’i kiralamayacağını söyledi. Pazarlıklarda gündem Jose Sosa oldu. Ayrıca İtalyan devi, Paletta’yı da önerdi.

Fenerbahçe Milano'da yıldız avında

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve idari menacer Hasan Çetinkaya, önceki gün Gustavo Gomez için Milano’ya gitmişti. Sarı- Lacivertli taraftarlar, heyecanla İtalya’dan gelecek müjdeli haberi bekliyordu. Tüm mesaisini Kalinic transferi için harcayan Milan’lı yöneticiler, dün Fenerbahçe heyetiyle bir araya geldi. Gomez’in menaceri Augusto Paraja da Mosturoğlu ve Çetinkaya’ya eşlik etti. Toplantıda, Sarı-Lacivertliler’in Gomez için yaptığı kiralama teklifi geri çevrildi. Görüşmeler sırasında gündeme Jose Sosa geldi.

‘Sosa’yı verebiliriz’

Mosturoğlu’nun, Sosa’nın durumunu sorduğu ve İtalyan ekibinden, “Size verebiliriz” yanıtı aldığı öğrenildi. Milan’lı yetkililer ayrıca stoper arayışındaki Fenerbahçe’ye Gabriel Paletta’yı önerdi. Arjantin asıllı İtalyan savunmacıyı kiralık olarak verebileceklerini söylediler. Şekip Mosturoğlu, bu öneriyi başkan Aziz Yıldırım ve teknik patron Aykut Kocaman’a ileteceğini belirterek masadan kalktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ