MENÜ

Trabzonspor'da transfer operasyonu

Başkan Muharrem Usta, transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala gaza bastı. Bordo-Mavililer’in patronunun, hafta içi yurt dışına çıkarak hem stoper hem de 10 numara transferini sonuçlandırması bekleniyor.

Trabzonspor'da transfer operasyonu

Güçlü ve alternatifli bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer, bu hafta görüşmelerde mutlu sona ulaşmak istiyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda bir stoper bir de 10 numara almayı hedefleyen Fırtına’da Başkan Muharrem Usta, hafta içinde transferleri noktalamak için yurt dışına çıkacak. Stoper bölgesi için Spartak Moskova’da forma giyen Serdar Taşçı’dan yanıt bekleyen, Nice’li Dante ve Milan’lı Paletta ile girişimlerini sürdüren Trabzonspor, bu 3 futbolcudan birine Bordo- Mavili formayı giydirecek.

Pazarlıklar sürüyor

10 numara mevkiisi için ise Jose Sosa ve Moussa Sissoko ile temaslarına devam eden Karadeniz temsilcisi, iki futbolcuyla da pazarlıklarını sürdürüyor. Arjantinli yıldız için Milan ile kiralama konusunda anlaşmaya varan Trabzonspor, 32 yaşındaki futbolcunun yıllık ücretinde indirime gitmesini bekliyor. Sissoko için ise Tottenham ile görüşmelerini sürdüren Bordo-Mavililer, Fransız futbolcu ile anlaşma zemini arıyor. Muharrem Usta’nın, 10 gün içerisinde iki bölgenin de transferlerini sonuçlandırması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ