MENÜ

Sivas maçında beklenen 50 bin Aslan!

Yeni transferler ve ligin ilk iki maçında alınan galibiyetlerle birlikte ortaya konan süper futbol, taraftarları coşturdu. Cuma günü oynanacak Sivasspor karşılaşmasında Türk Telekom Stadı’na 50 bin kişinin akın etmesi bekleniyor.

Sivas maçında beklenen 50 bin Aslan!

Süper Lig’in ilk iki maçında harika bir futbol ortaya koyan, yeni transferleri göz dolduran Galatasaray’a taraftarının ilgisi bir hayli artmaya başladı. Geçen sene beklentilerin altında kalan ve sadece 17 bin kombine satışı yapabilen Sarı- Kırmızılılar, önce içerdeki 4-1’lik Kayserispor sonra da deplasmandaki 3-1’lik Osmanlıspor karşılaşmalarının ardından kombine satışları hızlandı. Geçtiğimiz hafta sonu 31 bin olan kombine sayısının, hızlı bir şekilde 35 bine doğru yaklaştığı öğrenildi. Takıma olan güvenin artmasının, önümüzdeki cuma günü Türk Telekom Stadı’nda oynanacak olan Sivasspor mücadelesinde net bir şekilde belli olması bekleniyor.

Yarın satışa çıkıyor

Sarı-Kırmızılı futbolseverlerin, yarın satışa çıkması beklenen biletlerin büyük bir bölümünü kısa sürede tüketeceği tahmin ediliyor. Camiadaki coşkulu havanın tavan yapması sayesinde de Sivas’a karşı tribünlerde 50 bin seyircinin olacağı öngörülüyor. Sezonun ilk maçı olan Kayseri sınavında ise Aslan’ı, 31 bin kişi yalnız bırakmamıştı.

Kadroyu bozmayacak

Galatasaray’ın teknik direktörü İgor Tudor, Kayserispor ve Osmanlıspor karşılaşmalarında süper bir futbol ortaya koyan ilk 11’i bozmayı düşünmüyor. İyi işleyen sistemde herhangi bir değişiklik yapmak istemeyen Tudor’un, Sivasspor mücadelesinde de baskılı ve daha ilk dakikadan golü düşünen bir taktikle takımını sahaya çıkacağı bildirildi.

Metin Karabaş

MİNİ YORUM (Erman Özgür)

Kazanan Galatasaray olur

Aslında İgor Tudor, Tolga Ciğerci’yi sol önde oynatmadan önce böyle bir problem yoktu. Ancak son maçta Tolga maçın yıldızlarından biri olunca açıkçası işler biraz değişti. Pozisyonunu benimseyen ve takım savunmasına katkı yapan Tolga, bu konuda Tudor’u bir hayli zorlayacak gibi. Ama büyük resme bakınca iki maçta da yüksek temponun 60. dakikadan sonra yorduğu Galatasaray’da kulübedeki kalitede çok önemli. Yani Feghouli ya da Tolga ister sahada ister kulübede olsun geniş kadroda bu takıma lazımlar. Sonuç olarak bu işten karlı çıkacak her türlü Galatasaray olur.

Galatasaray ayrılığı KAP'a açıkladı



Haberin Devamı
YORUM YAZ