MENÜ

Pepe hız kesmiyor

La Liga devi Real Madrid’teki 10 yıllık kariyerini tamamlamasının ardından Beşiktaş’la anlaşma sağlayan Pepe, Siyah-Beyazlılar’la ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekiyor.

Pepe hız kesmiyor

La Liga devi Real Madrid’teki 10 yıllık kariyerini tamamlamasının ardından Beşiktaş’la anlaşma sağlayan Pepe, Siyah-Beyazlılar’la ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekiyor. Kara Kartal’ın Konyaspor, Antalyaspor ve Kasımpaşa karşılaşmalarının tamamında 90 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, takım çalışmalarının da parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

Portekizli savunmacı, antrenmanlar sırasında deneyimli bir isimden çok adeta kendisini geliştirmek için çabalayan genç bir futbolcu gibi çalışarak teknik direktör Şenol Güneş’i mutlu ediyor.

Partneri değişebilir

Kısa sürede teknik direktör Şenol Güneş’in takımda en çok güvendiği isimler arasına girmeyi başaran Pepe, yüksek form grafiğiyle de alkış topluyor. Güneş’in, Bursaspor karşılaşmasında da Pepe’yi savunma hattında görevlendireceği ancak partnerini seçme konusunda kararsızlık içinde olduğu öğrenildi. Başarılı hocanın, Pepe’yi Dusko Tosic’e ek olarak yeni transfer Gary Medel’le de denediği, cumartesi günkü maçta Şilili oyuncuyu bu ismin yeni partneri yapabileceği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ