MENÜ

Negredo formasını istiyor

Beşiktaş formasıyla ilk 3 maçında oyuna sonradan dahil olan Alvaro Negredo, cumartesi günkü Bursaspor maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş’le görüştü. İspanyol yıldız, Yeşil- Beyazlılar karşısında ilk 11’de sahaya çıkmaya hazır olduğunu iletti.

Negredo formasını istiyor

Kara Kartal’ın İspanya La Liga ekibi Valencia’dan renklerine bağlayarak büyük olay yarattığı Alvaro Negredo, eski kulübünün yeni sezon hazırlıklarında yer aldığı için Beşiktaş’a hazır gelmişti. Bundan dolayı Konyaspor’la oynanan Süper Kupa ve Antalya ile Kasımpaşa’yla yapılan Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarında sonradan da olsa forma şansı bulan 32 yaşındaki futbolcu, kısa bir adaptasyon sürecinin ardından artık ilk 11 için hazır hale geldi. Yıldız ismin, dünkü idman öncesinde teknik direktör Şenol Güneş’le yaptığı özel görüşmede cumartesi günkü Bursaspor karşılaşması öncesinde görev istediğini ilettiği öğrenildi.

Favori Cenk ama...

Negredo’nun bu isteğini olumlu karşılayan Şenol Güneş’in, Cenk Tosun’un da yüksek performansını göz önünde bulundurarak oyuncusuna kararını maç günü vereceğini söylediği bildirildi. Yeşil- Beyazlılar’la oynayacakları karşılaşma öncesinde forvet hattı için önceliğini Cenk Tosun’a vermeyi planlayan Güneş’in, Negredo’nun takım çalışmalarındaki etkili görüntüsüne ek olarak forma isteğini göz önünde bulundurup İspanyol ismi sahaya sürebileceği konuşuluyor.

Vida'nın menajeri Beşiktaş'ı açıkladı!



Haberin Devamı
YORUM YAZ