MENÜ

Nasri'nin maliyeti: 30 milyon TL

Dünyaca ünlü yıldız Samir Nasri’yle 2 yıllık sözleşme imzalayan Antalyaspor’un kasasından yaklaşık 30 milyon TL çıkacak. Nasri’ye yıllık 4 milyon Euro, City’ye ise Avrupa’ya gidilmesi ve Nasri’nin belli bir maç sayısını bulması halinde 3.5 milyon Euro ödenecek.

Nasri'nin maliyeti: 30 milyon TL

Gyan, Clichy, Pepe, Negredo, Soldado, Fernando, Gomis gibi dünyaca ünlü yıldızlar Süper Lig’e geldi ama belki de hiçbiri bu kadar ses getirmedi... Antalyaspor; Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un transfer gündemini uzun süre meşgul eden Manchester City’nin başarılı oyuncusu Samir Nasri’yi resmen bitirdi. Önceki gün şehre gelen, Akhisar maçını tribünden izleyen Fransız yıldızla dün sözleşmenin detayları konuşuldu. Akdeniz ekibi, 4 milyon Euro garanti ücret artı bonuslarla Cezayir asıllı Fransa milli takımı futbolcu Samir Nasri ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kontroller tertemiz

Dün havalimanında taraftarın coşkuyla karşıladığı Nasri’nin, sağlık kontrollerinin de temiz çıktığı öğrenilen oyuncu için görüşülen bonservis şartlarına ise FANATİK ulaştı. Bugün tören düzlenecek olan futbolcunun City’de sözleşmesi 2 yıl daha devam ediyordu. Daha önce 15 milyon Euro bonservis biçilen, 2019’a kadar sözleşmesi devam eden Nasri için Akdeniz ekibi bonservis ödemeyecek. Ancak Nasri’nin 2 yıllık süreçte belirlenen bir sayıda maça çıkması ve Antalyaspor’un da Avrupa Kupaları yer alması durumunda Kırmızı-Beyazlılar, Ada ekibine 3.5 milyon Euro ödeyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ